Preskačući ogradu maloljetnik se teško ozlijedio na sportskom igralištu u Novom Jelkovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.8.2023. 10:46:42
Preskačući ogradu maloljetnik se teško ozlijedio na sportskom igralištu u Novom Jelkovcu

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Maloljetnik je u pokušaju da dođe do pobjegle mu lopte ispod tribine preskočio ogradu odakle je pao u procjep  na beton i teško se ozlijedio.



Prema policijskoj informaciji jučer, 10. kolovoza oko 18.30 sati u Sesvetama u Ulici Vladimira Stahuljaka, na sportskom terenu Srednje škole Jelkovec maloljetnik je tijekom igre pao na tlo s visine od oko 3,5 metara. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.


Od očevidaca nesreće doznali smo da je dečku lopta pobjegla ispod tribine, te da bi došao do nje preskočio je ogradu, te po dvadesetak centimetara širokom limu, mokrom od kiše, pokušao doći do prostora ispod tribine gdje mu se nalazila lopta. U neopreznosti se okliznuo i pao u gotovo 4 metara dubok procjep na beton i teško se ozlijedio. 


Taj donji prostor inače služi kao spojnica između školske garaže i podzemnog ulaska u sportsku dvoranu.  

Inače u prostor ispod tribine gotovo je nemoguće ući sigurnim načinom, pa se mnogi pitaju u slučaju, kao ovom, ako lopta nekontrolirano pobjegne na prostor ispod ove tribine, kako do nje doći, osim na način kako je to pokušao nesretni dečko.


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.1.2024. 12:25:33

Create Account