Prometna gužva: Ako nova vlast ne riješi problem, drugo nismo niti zaslužili

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.5.2017. 20:48:01
Prometna gužva: Ako nova vlast ne riješi problem, drugo nismo niti zaslužili

Foto: Davor Đurkan

Problem zagušenosti prometa kroz središte Sesveta obradili smo već u više navrata i, na žalost, dobro je poznato mnogima, ne samo Sesvećanima.

Naravno da su sve političke opcije obećale riješiti taj problem koji se ustvari rješava dugi niz godina, samo malo presporo i ljudi nemaju više niti volje niti živaca čekati. Koja god opcija da dođe na vlast i u Zagrebu i u Sesvetama imat će odmah vrući krumpir u rukama.

Za sada više nećemo otvarati ovu temu koja je opće poznata svima, do nekog novog momenta u rješavanju tog najvećeg sesvetskog problema. Završavamo s tekstom čitatelja koji nam ga je poslao isfrustriran dugim večerašnjim čekanjem u koloni.
Davor Đurkan:
"Sesvete danas, petak 12.05., vrijeme vidljivo na slici: 19:19. Gužva je nepodnošljiva kroz Sesvete, kako je zatvoren izlaz na zaobilaznicu u Sesv. Selima. Tako je znalo biti ujutro oko 8 sati ili poslije podne, oko 16-17 sati kad su gužve radi odlaska/dolaska s posla. A zadnjih mjeseci je gužva cjeli dan. Ovo je još jedan prilog koji govori o nužnosti izgradnje "Sesvetske zaobilaznice", što prije, prije svih projekata. Nadam se da produžetak nove branimirove neće i opet ostati predizborno obećanje. Ako hoće, onda bolje nismo ni zaslužili!"


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.11.2023. 8:45:57

Create Account