Bolkovac: Nezadovoljan sam odnosom gradonačelnika prema službenim predstavnicima lokalne vlasti

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.11.2023. 8:45:57
Bolkovac: Nezadovoljan sam odnosom gradonačelnika prema službenim predstavnicima lokalne vlasti

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Predsjednik VMO Gajišće Ivan Bolkovac nakon posjeta Tomaševića Sesvetama i otvorenja vrtića izrazio je nezadovoljstvo nemogućnošću postavljanja pitanja pred novinarima.




Predsjednik Vijeća jesnog odbora Gajišće nazočio je jučer, zajedno sa svi ostalim pristiglim uzvanicima, posjetu gradonačelnika Tomaševića Sesvetama i otvorenju područnog objekta Dječjeg vrtića Markuševec. Uobičajeno u takvim situacijama gradski čelnici novinarima daju izjave na temu dolaska, kao u ovom slučaju o vrtiću i vrtićima, a potom slijedi konferencija za novinare, koja, kako i sam naziv kaže, daje mogućnosti novinarima upućivanja raznih pitanja gradskim čelnicima, kao što je to bio slučaj i jučer. 


No, Bolkovac je također htio postaviti gradonačelniku pitanje, ali kako nije novinar, to mu nije bilo dopušteno. Zbog toga je bio vidno ljut i razočaran, te je po završetku posjeta gradskih čelnika Sesvetama dao izjavu našem mediju o tome što je ustvari htio pitati gradonačelnika.


"Htio sam ga pitati zašto je ugovoren vrtić s privatnikom kad mi imamo druge parcele u Gajišću gdje se mogao izgraditi vrtić. Postoji D5 zona pokraj OŠ Badel gdje se moglo stupiti u kontakt s privatnim vlasnicima zemlje koji bi možda prodali parcele za vrtić. Mislim da su Sesvećani razočarani odnosom Grada Zagreba prema Sesvetama", izjavio je Bolkovac.


Detaljnije pogledajte u video izjavi.



Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 21.10.2023. 13:42:59

Create Account