Zbog opasnih vremenskih neprilika Grad otvorio besplatnu liniju 0800 818 - 919

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.5.2019. 9:55:47
Zbog opasnih vremenskih neprilika Grad otvorio besplatnu liniju 0800 818 - 919

Foto: Sesvete danas, arhiva

Gradonačelnik Milan Bandić održao je rano jutros sastanak s predstavnicima resornih interventnih službi, u cilju koordinacije aktivnosti u Holding centru zbog nevremena. U tom smislu otvorena je besplatna telefonska linija 0800 818 - 919.Veliko nevrijeme praćeno olujnim vjetrom koji je sinoć počeo puhati i na zagrebačkom području, a prema najavi metereologa puhat će cijeli današnji dan, te još i sutra, izazvalo je poneke poteškoće ali i opasnost za ljude i imovinu. Stoga je rano jutros održan hitan sastanak s dežurnim službama u cilju što prije pomoći građanima u slučaju materijalnih šteta ii drugih problema. Jedna od pomoći građanima je otvaranje besplatne telefonske linije za dojavu. 


Za dojave o poteškoćama uzrokovanih vremenskim neprilikama, koje se odnose na komunalnu i prometnu infrastrukturu, otvorena je besplatna linija 0800 818 - 919.


Gradonačelnik poziva sugrađane na oprez, ističući kako su sve gradske službe u funkciji građana i kontinuirano na terenu te unaprijed zahvaljuje na razumijevanju.


Naslovna fotografija snimljena prije tjedan dana u Vugrovcu  kad je veliko stablo srušio olujni vjetar uništivši pri tom četiri automobila pokazuje koliko ovakve vremenske neprilike mogu biti opasne. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 5.2.2020. 17:03:38

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account