Dvije slikovnice Rođen i Rođena u Zagrebu bit će predstavljene javnosti u dvorani ZIPS-a

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.10.2023. 16:18:02
Početak: 19.10.2023. 19:00
Dvije slikovnice  Rođen i Rođena u Zagrebu bit će predstavljene javnosti u dvorani ZIPS-a

Foto: Plakat

Jedinstvene dječje slikovnice o gradu Zagrebu bit će predstavljene ovog četvrtka  dvorani udruge Zelene i plave Sesvete.




Mirta Combaj Ujlaki  autorica je sjajne ideje, izdanja slikovnice kako bi djeci približila naš glavni grad.  “Rođen u Zagrebu” i "Rođena u Zagrebu”  bit će predstavljeni zajedno s još jednim izdanjem “Istražite Zagreb s djecom” koji je preveden i na  engleski jezik “Explore Zagreb with kids”. Promocija će biti održana ovog etvrtka, 19. listopada u 19 sati u udruzi Zelene i plave Sesvete. 

Uz autoricu i ilustratora slikovnice Dalibora Ujlakija, promociju će voditi nagrađivana hrvatska dječja spisateljica Iva Bezinović-Haydon.


Radi se o slikovnicama koje su mali putopisni vodiči s idejama za istraživanje kroz grad Zagreb, ali ujedno i maleni spomenari u koje možete umetnuti fotografije iz najljepših šetnji našim Zagrebom, te zapisati svoje dojmove. Na taj način ove slikovnice postaju pravi mali dnevnici s uspomenama iz  Zagreba s idejama za istraživanje za sve roditelje, djedove, bake ili staratelje koji žele na što zanimljiviji i pomalo drugačiji način upoznati naš grad. 


Čitav će program dodatno uljepšati gosti iz glazbene škole Zlatka Grgoševića iz Sesveta: Patrik Stjepić,  vokal, 2. r. SŠ, Nikola Domjanić, mag.mus., klavir, te Patrik Prežgaj, mag.mus., saksofon. 



Vezane vijesti
Ažurirano: 23.4.2024. 17:07:18

Create Account