Valamar još jedan hotel u Obertauernu

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 29.11.2021. 16:41:44
Valamar  još jedan hotel u  Obertauernu

Foto: Promo

Najveći domaći hotelski lanac Valamar gradit će još jedan hotel u Austriji na Obertauernu. 


Nadzorni odbor Valamar Riviere odobrio je dokapitalizaciju austrijske podružnice Valamar A GmbH  za hotel Marietta 4* u Obertauernu, koji će time postati drugi hotel u Austriji pod upravljanjem Valamara. U sljedeće  dvije godine planiraju se daljnja ulaganja u Austriji koja uključuju investicije u podizanje kvalitete hotela Marietta i hotela Valamar Obertauern. 


Hotel Marietta 4*  jedan je od najvećih i najboljih hotela u poznatom skijaškom odredištu Obertauern i nalazi se  na samom skijalištu u blizini svih drugih sadržajai. Završetkom ove transakcije Valamar će u Austriji upravljati s dva hotela koji će tijekom zime zaposliti 130 Valamarovih djelatnika iz Hrvatske.


Ova akvizicija za Valamar predstavlja važan iskorak u daljnjoj internacionalizaciji poslovanja s ciljem širenja portfelja i upravljanja hotelsko-turističkim objektima u ponajboljim zimskim odmorišnim destinacijama Austrije i Italije. Dokapitalizacija austrijske podružnice Valamar A GmbH od strane . Gustava Wurmboecka, koji je jedan od najvećih austrijskih dioničara Valamar Riviere, ima za cilj ubrzati daljnje širenje portfelja Valamar grupe, pri čemu akvizicija hotela Marietta predstavlja novi značajan korak na tom putu.    


Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere izjavio je: “Dosadašnje iskustvo pokazalo je da gosti koji dolaze kod nas ljeti žele i zimi svoje praznike provesti u Valamaru. Osim toga, širenjem na zimski turizam omogućavamo našim djelatnicima cjelogodišnje stalno zaposlenje, povećana primanja te priliku da steknu međunarodno iskustvo i da svoju karijeru dugoročno razvijaju u Valamaru.“


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.7.2024. 12:27:31

Create Account