Od danas do nedjelje Ilica Q'Art

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 7.6.2019. 11:31:38
Od danas do nedjelje Ilica Q'Art

Foto: Tomislav Radić

Projekt Ilica Q'Art od 7. do 09.06 u središte Zagreba dovodi jazz koncerte, second hand modnu reviju, gastro bloggere i druge atraktivne programe.Projekt Ilica Q'ART održava se već treću godinu u središtu grada, u Ilici, oko  Britanskog trga i u parku Akademije likovnih umjetnosti. 

Britanski trg postat će velika pozornica na kojoj će uz DJ'e svoje pozicije zauzeti i gastro bloggeri te pripremati kreativne mirisno okusne delicije. Park Akademije likovnih umjetnosti ugostit će jazz glazbenike, a među njima i Valeriju Nikolovsku, umjetnicu koja i sama reciklira i promovira održivost kao način života.


U nedjelju se organizira veliki buvljak za građane na otvorenom od 11 do 14 sati. Svi su dobrodošli da donesu u Ilicu stvari koje im više ne trebaju te ih prodaju ili zamijene za neke druge koje su im potrebne. Tako se želi skrenuti pažnja  na stalno rastući konzumerizam kao negativan trend te na potrebu očuvanja okoliša.


Modna revija MODQ’ART održat će se u nedjelju 9.6 s početkom u 11 sati, kojom se želi naglasiti koliko je nepotrebno gomilanje odjeće te osvijestiti kod ljudi potrebu da se okrenu recyclingu i upcyclingu. U ulozi modela second hand odjeće naći će se i neke poznate osobe među kojima Iris Androšević Pinjuh, Aleksandar Battista Ilić i Tihana Zalepugin Harapin.


Organizatori događanja su predsjednica Kreativnih i kulturnih industrija Ivana Nikolić Popović i profesor Akademije likovnih umjetnosti, Aleksandar Battista Ilić.


Događanje traje od 7. do 9.6 i svi sadržaji su besplatni.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.4.2023. 12:20:34

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account