Na sesvetski parket večeras stiže Zamet

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.10.2021. 8:08:04
Na sesvetski parket večeras stiže Zamet

Foto: Plakat

U 8. kolu Paket 24 Premijer lige MRK Sesvete večeras dočekuje Zamet.



Momčad iz Rijeke vrlo je dobra ekipa koju su doduše na startu lige Sesvećani pobijedili na njihovu terenu, međutim, o njihovoj snazi govori podatak da su treći u poretku odmah iza Sesveta.


Utakmica se igra u sportskoj dvorani Jelkovec večeras s početkom u 19 sati uz besplatan ulaz navijača koji imaju covid potvrdu.


Izjave:


Silvio Ivandija trener MRK Sesvete


Iako smo Zamet pobijedili moramo se maksimalno angažirati kao protiv Bjelovara i dati svoj maksimum da bi došli do jako važnih bodova, jer Zamet je nakon početnog lošeg ulaska u prvenstvo ipak vratio se u igru i jedan je od ozbiljnih kandidata za ulazak među tri najbolje ekipe pogotovo nakon pobjede u Varaždinu. Dakle sigurno neće biti ista utakmica kao u Rijeci kad smo uspjeli doći do pobjede. Moramo nabiti svoj ritam, moramo spriječiti njihovu brzu igru i njihov napad koji traje u prosjeku desetak- petnaestak sekundi, moramo biti koncentrirani i dovesti utakmicu pod našu kontrolu.

Mi smo se isprofilirali kao ekipa koja protivnicima slovi za favorita, od tog ne bježimo, a to sve zahvaljujući mnogim faktorima, prije svega zbog ljudi koji rade u klubu, koji su osigurali da klub može funkcionirati tako kako funkcionira, dakle da ekipa ima adekvatne zamijene na više pozicija i ti neki izostanci koji su i nadalje prisutni kao primjerice Papić, sad Šuker, pa Mišković, imamo dosta tih izostanaka zbog ozljeda, zbog viroza no unatoč tome  smo uvijek u nekakvom rosteru koji može iznijeti te utakmice. Mislim da treba zahvaliti ljudima koji vode klub što su omogućili takav roster, a mi na terenu moramo dati sve od sebe i na treninzima i na utakmicama da se držimo što više pozicije u našoj ligi.



Krešimir Krešić, igrač MRK Sesvete


Sa Zametom smo igrali prvo kolo, bilo je jako teško gostovanje, izvukli smo pobjedu, no sad igramo na domaćem terenu, a ostali smo još malo dužni od te utakmice, tako da se nadam pobjedi. Motiva nam, naravno, ne nedostaje i nadamo se da će doći što više navijača na utakmicu i podržati nas.




Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account