Nakon nedjeljne euro utakmice mlađi igrači Sesveta iznijeli pobjedu u Trogiru

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.12.2022. 11:44:35
Nakon nedjeljne euro utakmice mlađi igrači Sesveta iznijeli pobjedu u Trogiru

Foto: Sesvete danas, Borko Samec, arhivska slika

U posljednjoj utakmici 13. kola Premijer lige Sesvete su pobijedile u gostima Trogir s 37:38 (17:21).



Vidno umorni od teške nedjeljne europske utakmice i potom dugačkog povratka s Kosova, rukometaši Sesveta uspjeli su pronaći snage i pobijediti u gostima kvalitetnu momčad Trogira. U sastavu nije bilo vratara Filipa Perića, pa su tako uz Stipu Purića priliku dobili mladi Leo Branko Sunajko i Nikola Kahlina. Poštedu je također dobio najbolji, ali i najstariji igrač Sesveta Ivan Dumenić koji se na prethodnoj euro utakmici jako potrošio, no ipak je bio u sastavu za razliku od Mislava Šukera koji se također odmarao, kao i Nikola Finek, a na spisku za utakmicu nije se nalazio niti Darko Krndelj.


Priliku su dakle dobili mladi koji su ju dobro iskoristili. Utakmicu je vukao od ekipe na terenu ipak najiskusniji Davor Gavrić koji je svoju igru okrunio s 9 pogodaka, a mladi Aleksandar Čaprić utrpao je 7 lopti u mrežu protivničkih golmana. 


Izvrstan na golu bio je Stipe Purić s čak 13 obrana. 


Gosti su poveli od početka utakmice i vodili cijeli susret da bi tek na samom kraju utakmice domaći uspjeli smanjiti na pogodak razlike.


Posljednju utakmicu prvog dijela prvenstva rukometaši Sesveta igraju ove nedjelje u dvorani Jelkovec kad im na ogled dolazi posljednje plasirana Moslavina.


Sesvete: Leo Branko Sunajko, Stipe Purić 13 obrana, Nikola Kahlina; Aleksandar Čaprić 7 (1), Josip Topić 6, Nikola Jelovčić 4, Zlatko Raužan 1, Jakov Jelovčić 1, Ivan Dumenčić, Patrik Hršak 1, Mario Zakić 3, Davor Gavrić 9, Fran Zovak, David Štrković 5, Nikola Finek i Leon Lukačec

Trener: Silvio Ivandija





Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account