Prekinut crni niz poraza Sesveta, Ivandija donio sigurnost

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.11.2019. 23:36:53
Prekinut crni niz poraza Sesveta, Ivandija donio sigurnost

Foto: Sesvete danas

U nedjelju na večer u Jelkovcu Sesvete su pobijedile Varaždin 27:24 (12:10).



U 7. kolu Paket 24 Premijer lige rukometaši Sesveta ugostili su vrlo dobru momčad Varaždina 1930.  Nakon niza poraza koji su Sesvećane smjestili na začelje tablice uslijedile su promjene vodstva momčadi, pa je tako prvu utakmicu s novim klubom imao Silvio Ivandija. Odmah na početku primijetilo se da je promjena trenera pozitivno utjecala na igrače, te da više nije bilo toiliko smušenosti u igri kao do sad. Doduše i u ovoj utakmici bilo je još podosta tehničkih pogrešaka koje će, nadajmo se, novi trener ispraviti. 


Susret je započeo igrom gol za gol, s time da gosti nikad nisu poveli, tek su uspijevali izjednačiti, no domaćini nisu uspijevali otići na više od dva pogotka razlike. 


Još malo bolju obranu odigrali su Sesvećani u nastavku, pa se Varaždin očekivano našao u problema s obzirom na skromnu rotaciju. U završnom presingu pokušali su stići čak šest pogodaka zaostatka (20:26). Imali su lijepu seriju od četiri pogotka za redom, ali potpuni preokret ipak nisu uspjeli napraviti. Marko Tarabochia i Leon Strbad predvodili su domaće strijelce s pet pogodaka. 


Izvrsnu utakmicu odigrao je vratar Matej Mudrinjak koji je ostvario  10 obrana. 


Nakon ovog kola Sesvete više nisu posljednje na tablici, klub se popeo za jedno mjesto i nadajmo se da u tom usponu neće stati.


Sesvete: 

Matej Mudrinjak (10), Ivan Panjan (3); Darko Krndelj 3, Domagoj Potnar 2, Ivan Matić 4, Danijel Papić 1, Leon Strbad 5 (1), Marko Jurakić 1, Ivan Karlo Kuraja, Daniel Vusić, Mislav Šuker, Krešimir Krešić 1, Martin Vrpoljac,  Fran Zadro,  Marko Tarabochia 5/(2) i Ivan Rukavina 1

Trener: Silvio Ivandija


Rezultati 7. kola:




Tablica: 



Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account