Sesvete u Jelkovcu dočekuju Bjelovar

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.11.2022. 18:07:47
Sesvete u Jelkovcu dočekuju Bjelovar

Foto: Plakat

Ove srijede u dvorani Jelkovec utakmica 12. kola Premijer lige Sesvete - Bjelovar




Nakon teškog gostovanja i poraza u Poreču, rukometaši Sesveta okreću se domaćinstvu ove srijede kad ugošćuju Bjelovar, solidnu momčad koja je Sesvećanima uzela bod na gostovanju u Bjelovaru. Raspored je vrlo gust i radi europskih natjecanja, jer već u nedjelju Sesvete očekuje još jedan europski susret koji ćemo naknadno posebno najaviti.


Utakmica protiv Bjelovara igra se ove srijede, 30. studenoga od 19,30 u dvorani Srednje škole Jelkovec.


Evo kako je utakmicu najavio trener Silvio Ivandija:


Nastavljamo sezonu u jakom ritmu koje od nas traži Europa i domaće prvenstvo i ove već ove srijede još jedna utakmica odmah nakon Poreča gdje nismo odradili na baš najbolji način, nismo bili obrambeno najkvalitetniji tako da nismo mogli doći do bodova, ali iz te utakmice moramo izvući pouku. sada imamo ponovo jednog dobrog protivnika koji dolazi s našim bivšim igračem Potnarom i koji je nama uzeo bod u Bjelovaru.

 Dakle, to je vrlo kvalitetna momčad koja igra puno bolje nego na početku sezone od kad su promijenili trenera, tako da nas očekuje jedna uzbudljiva utakmica u kojoj ćemo morati tražiti isto tako jednu sigurnost za slijedeće utakmice osobito za narednu europsku već ove nedjelje.



Vezane vijesti
Ažurirano: 3.5.2024. 14:37:41

Create Account