U dramatičnoj utakmici rukometaši Sesveta uzeli bodove u Trogiru

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.10.2023. 9:27:41
U dramatičnoj utakmici rukometaši Sesveta uzeli bodove u Trogiru

Foto: Borko Samec/Sesvete danas, arhivska slika

U 5. kolu Paket24 Premijer lige u Trogiru Trogir - Sesvete 21:22 (9:13).



Subotnji susret Trogira i Sesveta odlučen je dvije i pol minute prije kraja prekrasnim pogotkom Zlatka Raužana i bodovi su otišli u Sesvete. Kao što se i očekivalo, utakmica je bila vrlo čvrsta i dinamična, a obilježile su ga obrane radi čega su postignuta samo 43 pogotka. Sesvećani su vodili veći dio prvog poluvremena. Uglavnom je to bila prednost od jednog ili dva pogotka. Tek su u zadnje tri minute uspjeli stvoriti malo ozbiljniju prednost, pa su na predah odnijeli plus četiri (9:13).


Ista slika u nastavku susreta. Punih 20 minuta igralo se pogodak za pogodak gosti su uglavnom vodili povremeno i do 4 razlike. Pred kraj domaći su uspjeli dva puta postići po dva pogotka za redom da bi potom pred sam kraj izjednačili, no Sesvećani su ostali čvrsti i prekrasnim pogotkom Zlatka Raužana s crte dvije minute prije kraja zaustavili semafor na 21:22. 


Filip Perić ponovo junak utakmice, izvrstan na golu s 13 obrana. Najbolji strijelac Sesveta bio je Davor Gavrić sa 6 pogodaka.

Sesvete sada drže treću poziciju u poretku iza Zagreba i Varaždina. U narednom kolu Sesvećani već u srijedu dočekuju u Jelkovcu Osijek.


Sesvete: Filip Perić 13, Leo Branko Sunajko; Patrik Hršak 2, Nikola Jelovčić 2, Ivan Dumenčić 1 (1), Josip Tomić 3, Filip Turčić 1 (1), Zlatko Raužan 1, Mislav Šuker, Davor Gavrić 6, Karlo Godec, David Štrković, Nikola Finek 3, Matej Ćuk 3 i Josip Topić

Trener: Silvio Ivandija¸




Vezane vijesti
Ažurirano: 28.4.2024. 9:42:42

Create Account