Herman i Filipović u Sesvetama o izborima i razvoju ovog dijela grada

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.3.2021. 12:19:13
Herman i Filipović u Sesvetama o izborima i razvoju ovog dijela grada

Foto: Sesvete danas

Predsjednik gradskog HDZ-a Mislav Herman i kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović, sastali su se sinoć sa sesvetkim članovima njihove stranke.



Fokus sastanka bio je priprema za predstojeće izbore, a tom je sastanku, na istom mjestu sat ranije prethodio sastanak gradskog vodstva te stranke s čelnicima stranačkih organizacija zagrebačkih gradskih četvrti, također na temu izbora.


Predstavnicima temeljnih ogranaka HDZ-a iz sesvetskih naselja predstavljen je kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović, a razgovaralo se o temama priprema za izbore i odrađivanja aktivnosti tijekom kampanje. 


Zbog izostanka uslijed bolesti predsjednika sesvetskog HDZ-a Ante Plazonića, sastanak u Plavoj dvorani vodio je njegov zamjenik Željko Grbavac.


Inače, prigodom svog lanjskog posjeta Sesvetama, predsjednik stranke Andrej Plenković poručio je sesvetskim, a i gradskim čelnicima te stranke da za razvojne projekte što više koriste ministre koji imaju obvezu kroz svoj rad pozitivno i plodonosno utjecati na razvoj Sesveta i grada Zagreba u cjelini.


To dobro zna i gradonačelnički kandidat Filipović koji je iznio niz stvari na kojima će mu biti fokus, a koji će građanima prezentirati narednih tjedana kroz svoje javne nastupe.



Vezane vijesti
Ažurirano: 29.4.2024. 14:29:29

Create Account