INA delta rally u nedjelju zatvara cestu Kašina - Marija Bistrica

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.6.2021. 13:35:00
INA delta rally u nedjelju zatvara cestu Kašina - Marija Bistrica

Foto: Plakat

Radi održavanja automobilističke utrke u nedjelju, 13. lipnja bit će dio dana zatvorena cesta preko Laza.



Tijekom ovog vikenda, 12. (subota) i 13. (nedjelja) lipnja 2021. godine održat će se međunarodna automobilistička utrka na prometnicama na području Grada Jastrebarskog kao i Grada Zagreba (šira zona Bundeka, na Sljemenskoj cesti i državnoj cesti D29 od Kašine prema Mariji Bistrici) pod nazivom «47. INA DELTA RALLY 2021».


U nedjelju, 13. lipnja vozit će se dva brzinska ispita na državnoj cesti D29 od Kašine preko Laza do Marije Bistrice. Start će biti postavljen stotinjak metara nakon skretanja za Gornju Planinu u pravcu Laza, a cilj je u Lazu Bistričkom, nekoliko stotina metara prije spajanja te prometnice s cestom Moravče - Marija Bistrica.


Policijski službenici će u dogovoru s organizatorom povremeno propuštati promet državnom cestom preko Laza između brzinskih ispita prema sigurnosnoj procjeni i vremenu trajanja brzinskih ispita.


Alternativni pravac na kojima neće biti ograničenja u prometu je:  Zagreb - Sesvete - Belovar - Moravče - Laz Bistrički - Marija Bistrica  i obratno.

 

"Pozivamo  sve građane i sudionike u prometu, koji se zateknu ili planiraju putovanje i kretanja navedenim trasama na kojima se održavaju navedeni „Shakedown“ i brzinski ispiti, za razumijevanje i strpljenje kao i da koriste navedene alternativne pravce ako već moraju putovati navedenim prometnicama, te da poštuju upute policijskih službenika, redarske službe organizatora, privremeno postavljenu prometnu signalizaciju, zapreke, ograde i trake upozorenja", kaže se u policijskom priopćenju.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.10.2023. 18:55:38

Create Account