Kakvi idioti: Huligani noćas zapalili dječje igralište u Kašini

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.5.2023. 9:51:12
Kakvi idioti: Huligani noćas zapalili dječje igralište u Kašini

Foto: Ivan Dokša

Za sada nepoznate osobe noćas su zapalile lani izgrađeno, dakle nov dječje igralište.



Napoznate osobe noćas su u središtu Kašine kod društvenog doma zapalile dječje igralište. Tobogan izgrađen od drvene konstrukcije i plastičnih materijala polili su benzinom i zapalili. Tobogan kao i mekana podloga u potpunosti su izgorjeli.


O tom nas je događaju izvijestio mjesni aktivist i političar Ivan Dokša koji se ne može načuditi ljudskoj gluposti. "Neka budala zapalila novo dječje igralište u Kašini. Bili su vatrogasci i policija. Navodno posipao benzinom i zapalio. Srećom pa nije sve izgorjelo zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca. No, ipak ima štete jer tobogan i antitraumatska podloga je u potpunosti izgorjela", javio nam je Dokša.


"Nakon 8 mjeseci od izgradnje dječjeg igrališta naš prekrasan parkić postao je zgarište", između ostalo su napisali na fejsu članovi M.O. Kašina


Brzom intervencijom vatrogasaca požar je ubrzo ugašen i spriječeno je da se proširi moguće i na objekt društvenog doma.


Vrlo vjerojatno huligani koji očito nemaju puno mozga u glavi ovim činom poručuju da su im osobe koje koriste tobogan, a to su djeca od 2-3 do desetak godina nešto teško skrivila. Naravno, ovo je samo naša moguća fikcija, nema tu nikakve poruke, jer takve osobe koje mogu tako nešto učiniti nemaju kongitivne sposobnosti slati suvisle poruke, pa se tek može razgovarati o zacijelo mlađim osobama nižeg stupnja inteligencije.


"Ne bih se čudio da ovo ima nekakve veze s događajima nešto ranije na nogometnoj utakmici u Splitu", poručio nam je Dokša, aludirajući na jučerašnje nemile scene na Poljudu gdje su takozvani navijači, a ustvari lupeži koje naša nesposobna država nije u stanju pošteno kazniti, radili nered i palili plastične stolce na tribinama.


No, nikome nije jasno, što su tu kome skrivila dječica koja su sad ostala bez svog igrališta??? 


Video: Ivan Dokša

Vezane vijesti
Ažurirano: 16.1.2024. 13:11:23

Create Account