Na autocesti kod Pirovca uhićeni preprodavači s kilogramom 'speeda'

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 14.6.2017. 14:06:28
Na autocesti kod Pirovca uhićeni preprodavači s kilogramom 'speeda'

Foto: Ilustracija

Šibenska policija uhitila je dvoje osumnjičenih 'dilera' za koje tvrde da su, kada ih je policija zaustavila, iz automobila izbacili tri paketa s nešto više od 1100 grama 'speeda'. 


U koordiniranoj akciji šibenskog odjela za narkotike i prometne policije, policajci su u utorak pet minuta prije dva sata ujutro presreli riječki BMW na autocesti A-1 u blizini naplatnih kućica kod Pirovca. Dok je to vozilo prelazilo na zaustavnu traku, policajci su vidjeli da je sa suvozačeve strane nešto izbačeno iz vozila i ubrzo pokraj ceste pronašli tri paketa u kojima se nalazilo 1.108 grama 'speeda'.

Vozač BMW-a star 42 godine i 36-godišnjakinja, koja je sjedila na suvozačevom sjedalu, uhićeni su i zajedno s vozilom prepraćeni do policijske uprave u Šibeniku gdje je službeni pas za detekciju droga, Aria, obišao vozilo, ali u njemu nije bilo druge droge.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, 36-godišnjakinja je predala policiji i 4,6 grama 'speeda' koje je imala kod sebe, a inspektori su u tri paketa odbačena uz cestu pronašli preko kilograma praškasto gumastog 'speeda' roze boje.

U šibenskoj policiji raspolažu dokazima da su osumnjičeni prevozili 'speed' radi daljnje prodaje pa su oboje, uz kaznenu prijavu, zadržali kod pritvorskog nadzornika do nastavka kaznenog postupka u državnom odvjetništvu.


(Hina)


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.6.2018. 8:58:52

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account