Zagreb auto show na Zagrebačkom velesajmu vrata zatvara sutra

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.4.2018. 20:20:45
Zagreb auto show na Zagrebačkom velesajmu vrata zatvara sutra

Foto: HRT

Gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima danas je pretposljednjeg dana Zagreb Auto Showa 2018 obišao sajam na kojem izlaže 463 izlagača iz 34 zemlje. Pored njihovog dolaska dodatnu vrijednost sajmu daju i rekordne 133 premijere vozila koja će se uskoro naći u salonima za prodaju.


Već od ranog jutra na Zagrebačkom velesajmu počele su gužve. Svi su htjeli vidjeti šzo je izloženo u 14 paviljona , odnosno na 70 tisuća četvornih metara. Nakon što je razgledao dio izložbenog prostora gradonačelnik Milan Bandić. "Ja sam zaista presretan što se sajam nakon sušnih godina vratio na kvalitetu i razinu koju naš grad i zaslužuje. Čestitam onima koji su ovo postavili i vama medsijima koji sve to pratitete i prenosite. Pozivam moje sugrađane da svakako dođu na velesajam jer zaista se ima što vidjeti."


Direktorica Zagrebačkog velsajma Dina Tomičić također je bila zadovoljna viđenim. "Ovo je finale ili vrhunac onoga što smo osmislili do sutra. 70 000 već sada upisanih posjetitelja pokazuju da smo na pravom putu."


U sklopu sajma , u organizaciji Hrvatskog saveza povijesnih - starodobnih vozila, Grada Zagreba i Zagrebačkog velesajma držan je i svećani defile oldtaimer vozila koji su došli s Trga bana Josipa Jelačića. 


Zagreb Auto Show svoja vrata zatvara u nedjelju.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.9.2019. 15:41:57

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account