Građani Trnave se bune i pozivaju na prosvjed protiv gradske vlasti radi rušenja dječjeg igrališta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.12.2023. 13:54:54
Početak: 20.12.2023. 17:00
Građani Trnave se bune i pozivaju na prosvjed protiv gradske vlasti radi rušenja dječjeg igrališta

Foto: Plakat

Prosvjed će biti održan ispred objekta društvenog doma Trnava, ovu srijedu, 20. prosinca od 17 sati.




Građani Trnave bune se na, kako kažu, "otmicu" njihova društvenog doma i prenamjenu u vrtić. Ističu da nikako nisu protiv djece, da je u blizini adekvatni objekt koji je već bio privremeno poslužio za vrtić, te da im se ne trebaju uzimati njihovi prostori kojeg redovno kroz tjedan koristi nekoliko stotina mještana.


Na poziv posebno poziva zamjenik predsjednika VGČ Donja Dubrava Alin Kavur.


"I dok Papa Franjo odobrio blagoslov istospolnih parova, Tomašević kao "Grinch" ukrao veselje djeci iz Trnave. Naime podmuklo i bez najave poslao ekipu iz Zrinjevca da uklone sve sprave. Nedavno su djeca dobila na svojem igralištu i novi vlakić kojem su se veselili. A sada su ostali bez svega zahvaljujući sekti "Možemo" i njihovom vrhovnom komandantu Tomaševiću. 


Ovim putem pozivam sve građane na prosvjed u srijedu 20.12.2023 u 17:00 sati ispred mjesnog odbora Trnava Resnički put. Dođite i podržite našu dječicu kao i umirovljenike, te članove KUDa koje Tomašević također izbacuje na ulicu.

Senf i njegova družina odlučili su da prenamjene MO Trnava u privremeni vrtić unatoč činjenici da taj prostor nije adekvatan i ponuđen im je adekvatan prostor u Trnavi koji je tu ulogu već imao za vrijeme korone", rekao je Kavur.


Vezane vijesti
Ažurirano: 26.1.2024. 12:40:22

Create Account