Lokomotiva sinoć (očekivano) pobijedila Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.2.2021. 10:32:58
Lokomotiva sinoć (očekivano) pobijedila Sesvete

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Velika Lokomotiva u prvenstvu gazi sve pred sobom, a sinoćnja postaja bile su joj Sesvete.




Sinoć je odigrana samo jedna utakmica 14. kola 1. HRL za žene između Sesveta i Lokomotive. Utakmica je odigrana ranije zbog obveza Lokomotive u europskim natjecanjima.  Očekivano slavile su gošće s 38:20 (17:12).


No, europska ekipa koja je dala većinu reprezentativki brončane reprezentacije sa zadnjeg Prvenstva Europe ipak je osjetila snažan otvor mladih igračica Sesveta. Posebice se to odnosi na period do sredine prvog poluvremena do kad je bilo snage i koncentracije. 


Ipak, iznenađenja nije moglo biti, jer gošće su ekipa koja u domaćem prvenstvu melje protivnice s dvadesetak pogodaka razlike. Bila je to ustvari utakmica Sesvećankama za učenje i skupljanje iskustva. 


Najefikasnija u domaćoj ekipi bila je Lara Burić sa 6 pogodaka, te Anja Vida Lukšić s 5.  Kod Lokomotive najefikasnija je bila Andrea Šimara sa 7 pogodaka, a na vratima gošći istaknula se obranama bivša Sesvećanka Lucija Bešen.


Slijedeću utakmicu rukometašice Sesveta igraju u Virotitici 20. veljače.


RK Sesvete Agroproteinka: Lea Zetović, Petra Lovrenčević, Lea Beličev; Magali Lujić, Mia Tupek ), Mihaela Bešen, Ana Grlić 1, Petra Krezo 1, Lara Burić 6, Lucija Cvitanović, Lucija Krezo 2, Mia Brkić 2, Dorotea Ćoraš, Anja Vida Lukšić 5 (2), Dora Lukić 1

Trener: Branko Šebek 




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account