Mlade rukometašice Sesveta osvojile jak međunarodni turnir u Kozarskoj Dubici, Nika Gavrilović najbolja igračica

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.9.2017. 22:18:29
Mlade rukometašice Sesveta osvojile jak međunarodni turnir u Kozarskoj Dubici, Nika Gavrilović najbolja igračica

Foto: RTV KD

Mlade sesvetske rukometašice godišta 2004 bile su najbolje i pokazale da njihova prva ekipa ne treba brinuti za budućnost.



U organizaciji Ženskog rukometnog kluba “Dubica”jučer je u Kozarskoj Dubici završen drugi vikend na 8.međunarodnom rukometnom turniru za djevojčice «Ježev EDITOM TROPHY kup 2017» koji je okupio 13 ekipa iz Slovenije , Hrvatske i  Republike Srpske iz Bosne i Hercegovine.  Pobjednički pehari i ovog, drugog dijela “Ježevog kupa” otišli su u ruke rukometašica iz Hrvatske i to u obje konkurencije.


U kategoriji 2004. godište natjecalo se devet ekipa, a pobjednički pehar  otišao je ekipi RK”Sesvete Agroproteinka”, drugo mjesto osvojile su rukometašice “Podravke”, a treće ekipa ŽRK”Rugvica”. Za najbolju obrambenu igračicu proglašena je Marijeta Maleš iz ŽRK”Split”, najbolji golman je Lea Krznar iz RK “Rugvica”, a s 31 postignutim golom  nabolji strijelac je Ema Stručić iz “Podravke”, dok je za najbolju igračicu turnira u ovoj konkurenciji proglašena  Nika Gavrilović iz pobjedničke ekipe “Sesvete”.


U kategoriji 2006.godištenatjecale su se četiri ekipe, a prvo mjesto osvojile su rukometašice “Lokomotive” iz Zagreba. Drugo mjesto pripalo je ekipi domaćina ŽRK”Dubica”, dok su se na treće plasirale rukometašice ekipe”Sesvete Agroproteinka”. Za najbolju obrambenu igračicu proglašena je Leoni Grezga Domani iz “Sesveta”, Nika Kraljević iz “Lokomotive” je najbolji golman, a najbolji strijelac s 11 postignutih golova bila je Jovana Babić iz ŽRK”Dubica”. Za najbolju igračicu u konkurenciji 2006.godište proglašena je Ivana Fratnik iz “Lokomotive”.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.8.2023. 11:29:29

Create Account