Mlade rukometašice Sesveta ponovo osvojile međunarodni turnir

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.9.2018. 17:27:16
Mlade rukometašice Sesveta ponovo osvojile međunarodni turnir

Foto: RK Sesvete

U konkurenciji do 16 godina Sesvećanke su u turbulentnoj utakmici osvojile prvo mjesto i 9. Ježev total sport kup 2018. u Kozarskoj Dubici (BiH).


 

U organizaciji  Ženskog rukometnog kluba “Dubica” proteklog je vikenda odigran 9.međunarodni rukometni turnir za djevojčice” Ježev total sport kup 2018” koji je okupio više od 300 mladih rukometašica iz 21 kluba i četiri zemlje.


O njegovoj jačini dovoljno govori da je u Kozarsku Dubicu došlo prvih pet ekipa iz Hrvatske i najbolji iz Slovenije, Crne Gore i BiH. U finalu susrele su se djevojke iz Sesveta i Podgorice, aktualne prvakinje Crne Gore. 


Prema izjavama iz kluba, osim protivnica, ŽRK Budućnost, djevojke su morale igrati i protiv sudačke ekipe koja je sudila jako puno situacija na našu štetu, od ne puštanja naše prednosti, ne sviranja očiglednih prekršaja na našim igračicama, ne suđenja protivničkih koraka, izmišljenih sedmeraca, ne sviranja isključenja za hrvačke zahvate,..., i za kraj suci sviraju 9 metara za protivničku ekipu iako je vrijeme utakmice isteklo sa završetkom našeg napada, i da nije bilo Kreše koji je pazio na vrijeme, moglo je završiti i drugačije.


Naše djevojke su zasluženo osvojile zlato, a Ana Pehar proglašena je najboljom igračicom turnira. 


Mladim rukometašicama Sesveta ovo je treći osvojeni međunarodni turnir ove godine. Ranije su osvojile Crnu Goru i Srbiju. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account