Očekivana pobjeda RK Sesvete Agroproteinka nad Splitom 2010

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.11.2018. 10:15:52
Očekivana pobjeda RK Sesvete Agroproteinka nad Splitom 2010

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Sesvećanke su sinoć očekivano pobijedile gošće iz Splita sa sedam golova razlike: 28:21 (16:12).



 U srijedu je odigrano nekompletno 8. kolo 1. HRL-a za žene. U gimnazijskoj sportskoj dvorani u Sesvetama, domaće igračice bile su bolje od gošći iz Splita pobijedivši s 28:21.


Izgleda kao rutinska pobjeda, što bi ustvari i trebala biti obzirom na očitu razliku u kvaliteti, no na parketu nije i počelo tako. Sesvećanke su u početku bile vrlo nervozne. Znale su da su bolje i da moraju pobijediti, te umjesto da rutiski kako već znaju odigraju, krenulo je s pogreškama. Srećom gošće su imale vodstvo jedino u samom početku (1:0), a potom je razlika prevagnula na stranu rukometašica Sesveta. 


Naše igračice pošteno su se ispromašivale i da su bile malo koncentriranije, razlika u golovima bi se pisala dvoznamenkastom brojkom.  Na poluvremenu trener Jelčić očito ih je malo smirio, pa se razlika koja je povremeno bila i osam golova, povećavala.  


U svakom slučaju, ne treba previše biti kritičan, zabilježena je ipak visoka pobjeda, što je najvažnije i zadržano treće mjesto na tablici. Svakako treba reći da je sesvetska ekipa u prosjeku još uvijek vrlo mlada i ako sve ostanu na okupu naš će klub igrati još snažnije nego danas veliku ulogu u hrvatskom rukometnom prvenstvu.  


Rezultati nekompletnog kola:







Tablica:



Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account