Rukometašice očekivano uvjerljivo pobijedile Umag

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.10.2018. 10:37:38
Rukometašice očekivano uvjerljivo pobijedile Umag

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 6. kolu 1. HRL-a za žene RK Sesvete Agroproteinka – ŽRK Umag  33:23 (16:9)

 Niti prije utakmice nije bilo nikakve sumnje, Sesvećanke su ipak daleko kvalitetnija ekipa i trebalo je samo na terenu to i pokazati, što su naše igračice uvjerljivo i učinile. Kada je semafor pokazivao '9. minutu u kojoj je najbolja i najefikasnija gošća Ana Jajčević postigla prvi gol za gošće iz Umaga, a domaće igračice prije toga slavile su pet puta, bilo je očigledno da neće biti nikakvog iznenađenja.  Do kraja utakmice domaće igračice malo pomalo povećavaju svoju prednost, a u  55 min. razlika je bila +10 golova s kojom je i završila utakmica.


Najefikasnija u redovima Sesveta bila je Petra Dičak sa 7 pogodaka, pet je postigla Bernarda Čalušić, a po četiri Dora Lukić, Ines Lisjak i Lucija Perajica. Pogotke su još postigle  Lara Burić i Ana Anđelić po 3, Doris Vlajsović 2, a u listu strijelaca s jednim pogotkom upisala se i Gabriela Režić. Lucija Bešen obranila je 12 od 28 udaraca, a Iris Prtljačić 2 od 9.


Nakon ovog kola Sesvećanke i nadalje drže izvrsnu treću poziciju s osam bodova iza nedodirljivih Podravke i Lokomotive, dok je odmah do Sesveta  Dalmatinka s istim brojem bodova, ali i osjetno slabijom gol razlikom.


U narednom kolu 3. studenoga RK Sesvete Agroptoreinka gostuje kod Murvice koja je na 10. mjestu s 2 boda.


Rezultati 6. kola: 


Tablica: 



Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account