Rukometašice Sesveta bolje od Dalmatinke uz Dorinih 14 golova!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.3.2019. 22:29:09
Rukometašice Sesveta bolje od Dalmatinke uz Dorinih 14 golova!

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 17. kolu 1. HRL-a za žene RK Sesvete Agroproteinka - ŽRK Dalmatinka 18:16 (10:10).


Na krilima sjajnog sesvetskog lijevog krila Dore Lukić ženski sesvetski rukometni klub izborio je pobjedu protiv vrlo motiviranih gošći iz Ploča. U sesvetsku večer sjajna Dora u gimnazijskoj sportskoj dvorani neumorno je punila mrežu gošći i postigla im 14 pogodaka, što je, vjerujemo jedan od najvećih broja pogodaka neke igračice na jednoj utakmici ovoga ranga natjecanja. 


Dora je postigla 14 pogodaka iz 16 pokušaja što je 88% uspješnosti, a obzirom na broj postignutih pogodaka riječ je o izuzetnoj efikasnosti. Gotovo da je postigla više golova od protivnica. Dora je jedina iz svoje ekipe izvodila sedmerce i u svih pet pokušaja bila je uspješna. 


Veliki obol pobjedi dala je i vratarka Lucija Bešen koja koja je obranila 13 lopti iz 29 udaraca i s velikih 45% obrana unijela nemir u redove protivnica.


Ovom pobjedom naše su rukometašice zadržale treću poziciju na tablici uz opasku da su Bjelovarčanke koje ih uporno slijede danas bez borbe dobile Zamet s 10:0, jer je ta riječka ekipa odustala od daljnjeg natjecanja zbog financijskih poteškoća. 


Sesvete:

Lucija Bešen, 13/29, Petra Lovrenčević, Iris Prtljačić;  Katarina Glibanski, Mia Tupek, Mihaela Bešen, Petra Dičak 1, Bernarda Čalušić 2, Mia Brkić, Doris Vlajsović,  Dora Lukić 14, Ana Anđelić, Mia Bošnjak, Ines Lisjak 1 i Lucija Peraica.

Trener: Branko Šebek



Rezultati nepotpunog kola:




Tablica:






Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account