Sesvećanke izgubile od Koke na domaćem terenu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.10.2020. 7:45:39
Sesvećanke izgubile od Koke na domaćem terenu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 4. kolu 1. Hrvatske rukometne lige za žene Sesvete su izgubile od Koke na domaćem terenu rezultatom 22:29 (9:15)
U gimnazijskoj sportskoj dvorani u subotu je sve bilo u znaku gostujućih rukometašica od samog početka. Šest pogodaka razlike imale su Varaždinke nakon prvog poluvremena, 9:15. U jednom trenutku drugog dijela i to na samom početku, došle su Sesvete na minus tri i to je bilo sve. Koka je najveću razliku napravila u završnici susreta kada je serijom 5:0 otišla na  16:29. Zanimljivo je da u posljednjih deset minuta nisu postigle ni jedan pogodak, a primile su šest. Pet pogodaka Lucije Krezo najviše je u domaćim redovima. 


Nakon odlaska ovog ljeta igračica gotovo cijele prve postave, postavljena je mlada ekipa Sesveta s prosjekom od samo 17 i pol godina koja se tek stvara i cilj je ove godine ostati u prvoj ligi. Do sad su imale nesreću da su odigrale tri utakmice protiv najjačih ekipa lige koje su izgubile, a jednu protiv  jedne od najslabijih ekipe - Virovitice koju su dobile. 


U nastavku sezone pred njima nešto lakši tempo, pa bismo se mogli nadati da će djevojke Nikole Škorića početi upisivati bodove, a što bi značilo da ne bi trebalo imati straha od ispadanja. 


No, to će gotovo omladinke s tek pokojom iskusnijom igračicom trebati pokazati na terenu. Držimo im palce i nadajmo se da će se unatoč strahovitog zahuktavanja epidemije sportska natjecanja nastaviti, barem ovih u najvišim rangovima.


Sesvete:

Veronika Mamić 4 obr, Petra Lovrenčević 3 obr, Lea Zetović 5 obr. Tanita Tara Kocijan, Magali Lujić, Mia Tupek, Mihaela Bešen 4, Ana Grlić 2, Petra Krezo 1, Lara Burić 3, Lucija Cvitanović 3, Lucija Krezo 5 (3), Mia Brkić 3, Nika Gavrilović, Ana Pehar 1 i Sara Jukić


Trener: Nikola Škorić
Vezane vijesti
Ažurirano: 28.3.2021. 13:28:55

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account