Sesvete pobijedile Spačvu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.10.2018. 10:52:13
Sesvete pobijedile Spačvu

Foto: MRK Sesvete

U subotu navečer u gimnazijskoj sportskoj dvorani rukometaši Sesveta su pobijedili Vinkovčane s 35:26, piše tajnik kluba Marko Ćurković.  



U lijepoj atmosferi pred više od 250 gledatelja rukometaši Sesveta ugostili su vinkovačku RK Spačvu u 5. kolu Premijer lige. Prvih 15 minuta igralo se gol za gol s učinkovitim napadima na obje strane i na semaforu je stajalo 8-8. Nakon toga proradila je sesvetska obrana zajedno s Matejom Mudrinjakom na vratima i do kraja poluvremena primljen je samo jedan pogodak i na odmor se otišlo s velikih 16-9 za MRK Sesvete. 


U drugom poluvremenu Sesvećani nastavljaju dobro igrati, očuvana je stečena prednost i pitanje pobjednika u niti jednom trenutku nije došlo u pitanje. Završilo je rezultatom 35-26! Fantastičan je bio krilni igrač Leon Strbad koji je zabio 8 golova iz 8 pokušaja, a u drugom poluvremenu je proradio i pivot Marko Šehić koji je zabio 6 golova iz 6 pokušaja. Vratari su još jednom bili izvanredni - Matej Mudrinjak je obranio 10 lopti, Ivan Panjan 9 lopti (od toga 3 sedmerca), a obojica su i zabila po pogodak! Pobjeda je došla kao rezultat lijepe timske igre i zalaganja te je stoga potrebno pohvaliti čitavu momčad i stručni stožer na kvalitetno odrađenom poslu.


Slijedi reprezentativna stanka, a nakon toga 3. studenog opet se igra na domaćem terenu - ovoga puta protiv GRK Varaždina. Nakon 5 odigranih kola vrh ljestvice i dalje drže Dubrava i Umag s maksimalnih 10 bodova, a naši rukometaši na trećem mjestu imaju 8 bodova i nalaze se ispred Rudana iz Labina (6 bodova) i Poreča (5 bodova).


MRK Sesvete: Matej Mudrinjak 1 (10), Ivan Panjan 1 (9); Neven Grgurić 2, Mislav Šuker, Luka Ćosić, Matej Semren, Marko Šehić 6, Toni Ezgeta 3, Lovro Šprem, Mislav Perković, Nikola Mirosavljević 1, Marko Jurakić 5, Marko Mihaljević 3, Alen Šušnja 1, Vito Bahtijarević 4, Leon Strbad 8.


Trener: Davor Dominiković


Rezultati 5. kola:


Tablica: 




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account