Velika pobjeda MRK Sesveta nad favoriziranim Varaždinom

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.3.2018. 10:21:59
Velika pobjeda MRK Sesveta nad favoriziranim Varaždinom

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 17. kolu Hrvatske rukometne Premijer lige u gimnazijskoj sportskoj dvorani MRK Sesvete porazio je GRK Varaždin  1930. s 36:34.



Nakon niza zadnjih poraza, došlo se i do slavlja i veselja i to baš protiv druge momčadi u ligi - Varaždina.   I to sa zadovoljstvom možemo primijetiti, konačno pred gotovo punim tribinama gimnazijske dvorane. Sve pohvale i sesvetskim navijačima, a sami navijači, ali i vodstvo kluba možda bi mogli porazmisliti o formiranju fun kluba navijača MRK-a Sesvete. 


Sesvete su nošene raspoloženim Lovrom Špremom i Leonom Strbadom stigle do pobjede nad favoriziranim Varaždinom. Veći dio prvog poluvremena Sesvete su vodile s dva ili tri pogotka prednosti, no u posljednih deset minuta prvog poluvremena Varaždinci sustižu naše dečke i prelaze u minimalno vodstvo (13:12). Međutim, sjajnom završnicom prvog poluvremena Marko Mihaljević i Leon Strbad donose Sesvetama vodstvo (16:15). 


U nastavku Varaždin ponovno uspijeva poravnati (18:18), ali tada domaći rade niz od 4:0 i kada su  poveli s 22:18 gosti više nisu uspjeli uloviti priključak. Prednost od četiri pogotka čuvali su do samog kraja, a jedino što je Varaždin uspio na samom kraju je ublažiti svoj poraz. Leon Strbad i Lovro Šprem postigli su polovicu pogodaka za Sesvete. Svaki od njih na svoj je konto upisao devet pogodaka. Prvo ime Varaždina bio je Jakov Vrdoljak sa sedam pogodaka, a pet je dodao Tomislav Špruk.


MRK Sesvete: Matej Mudrinjak, Igor Totić; Neven Grgurić 1, Darko Krndelj, Matej Semren 5, Filip Curiš, Marko Šehić 3, Josip Mijo Jurić, Lovro Šprem 9, Mislav Perković, Nikola Mirosavljević 2, Luka Pandža, Marko Mihaljević 6, Alen Šušnja 1, Ivan Karlo Kuraja, Leon Strbad 9.


Trener: Davorin Štrlek


Rezultati kola:


Tablica:



Vezane vijesti
Ažurirano: 21.5.2018. 17:56:05

Create Account