Autobus ZET-a uništio ZET-ovu nadstrešnicu na okretištu u Blaguši

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.9.2023. 16:11:03
Autobus ZET-a uništio ZET-ovu nadstrešnicu na okretištu u Blaguši

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

"Srušili su nadstrešnicu i nikom ništa! Oni nas je*u k'o mlade majmune", kaže predsjednik M.O. Blaguša Stjepan Combaj.



Vozač ZET-a u utorak je autobusom na okretištu u Blaguši potpuno uništio jedinu nadstrešnicu na tamošnjem području. Uništena nadstrešnica i staklo je i dalje na mjestu događaja, dakle tri dana nakon nesreće još nitko to nije maknuo. 


"Ne znam kaj je delal da je to tak polomil. Pa tu mnogo dece čeka bus, kaj bi bilo da su ona bila tada na stanici, ne smem niti zamisliti", govori nam predsjednik M.O. Blaguša Stjepan Combaj upirući prstom upravo u ZET koji je, kako kaže, barem za početak trebao maknuti karamboliranu nadstrešnicu i ukloniti staklo i postaviti novu.


"Ma koliko smo puta već tražili od ZET-a, od Gradske četvrti itd. da nam na našim stanicama gdje djeca čekaju autobuse postave nadstrešnice. Ajde, sad je dobro jer je lijepo vrijeme, ali kaj bude kad krenu kiše. Ma nitko nas tamo ne ferma 5 posto, to je država u državi", ljutito nam govori Combaj podsjećajući bi ZET ili Grad Zagreb trebao omogućiti građanima nadstrešnice.


"Rekli su mi da nemaju mjesta za postaviti nadstrešnice. Ma oni nas je*u k'o mlade majmune", vidno uzrujan je Combaj zbog, kako kaže, nevjerojatne količine ignorancije ovog gradskog poduzeća spram svojih korisnika, a i Grada Zagreba spram svojih građana.


Dodaje da će se ovakvo besramno ponašanje prema mještanima, u ovom slučaju Blaguše, osjetiti na narednim izborima.



Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 16:52:54

Create Account