Motociklist teško ozlijeđen u jučerašnjoj nesreći na Ljudevita Posavskog

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.6.2023. 10:31:15
Motociklist teško ozlijeđen u jučerašnjoj nesreći na Ljudevita Posavskog

Foto: Google

Policija je izvijestila o prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Sesvetama, a u kojoj je vozač motora teško ozlijeđen.



Prema policijskim informacijama, jučer, u utorak, 20. lipnja oko 15.50 sati 29-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Peugeot krapinskih registracijskih oznaka prilaznim kolnikom dvorišta kućnog broja 29 Ulice Ljudevita Posavskog u smjeru zapada. Dolaskom do kolnika iste ulice na kolnik se uključio preko dvije prometne trake u smjeru zapada, nakon čega je vozilom prešao preko ocrtanog polja za usmjeravanje prometa između dvije kolničke trake sa suprotnim smjerovima, u smjeru zapada na zapadni kolnik, a potom skrenuo u lijevo, na lijevu prometnu traku, a da  nije propustio vozilo koje, dolazeći iz suprotnog smjera, zadržava smjer svojeg kretanja. 


Uslijed nepoštivanja prednosti prolaska, na prednju desnu bočnu stranu njegovog automobila prednjim dijelom naletio je motocikl marke Yamaha zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smjera zapadnim kolnikom Ulice Ljudevita Posavskog lijevom prometnom trakom za ravno u smjeru juga. U prometnoj nesreći vozač motocikla teško je ozlijeđen, a liječnička mu je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je zadržan na liječenju.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 16:52:54

Create Account