Na Kašinskoj teško stradala maloljetna biciklistica, podletjela pod auto

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.8.2023. 16:40:18
Na Kašinskoj teško stradala maloljetna biciklistica, podletjela pod auto

Foto: Google

Malo nepažnje i gotovo tragedija, djevojka je u večernjim satima neosvijetljenim biciklom izletjela pred auto.



Policija je izvijestila  o prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 21. kolovoza oko 21.30 sati, u Sesvetama. Maloljetnica je, za vrijeme dok je na ušima imala audio slušalice priključene na mobitel, upravljala biciklom marke KTM sjevernom kolničkom trakom Ulice Dobriše Cesarića u smjeru zapada te za vrijeme vožnje na biciklu nije imala upaljeno svjetlo. 


Dolaskom do raskrižja s kolnikom Kašinske ceste i Ulice Dobriše Cesarića prošla je pored prometnog znaka obaveznog zaustavljanja (znak STOP) te je  vozilom ušla u raskrižje u kojem je zadržavala smjer kretanja ravno, a da prethodno nije propustila sva vozila koja se kreću kolnikom ceste s prednošću prolaska. Tom je prilikom prednjim desnim dijelom na bicikl naletio osobni automobil marke Citroen kojim je upravljao 47-godišnjak istočnom kolničkom trakom Kašinske ceste u smjeru sjevera te je u raskrižju zadržavao smjer kretanja kolnikom ceste s prednošću prolaska. 


U prometnoj nesreći biciklistica je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkom bolničkom centru u Zagrebu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 16:52:54

Create Account