Bandić danas rješavao probleme u Novom Jelkovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.2.2020. 19:31:07
Bandić danas rješavao probleme u Novom Jelkovcu

Foto: Grad Zagreb, Borko Samec

Gradonačelnik Milan Bandić posjetio je u srijedu popodne Novi Jelkovec kamo ga je javno putem radija pozvao jedan mještanin.Zbog problema s parkiranim vozilima, glomaznom otpadu i zelenom otoku u Jelkovcu, na koje se gradonačelniku Milanu Bandiću požalio građanin prošli tjedan u emisiji Zagrebi po Zagrebu na Radio Sljemenu, danas popodne u Ulici Mladena Pozaića gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić provjerio je stanje te se susreo s gospodinom Šefikom Orlićem koji je ukazao na probleme u Jelkovcu. 


Riječ je o sto postotnom invalidu koji je ukazao na bezobzirnost pojedinaca koji zakrče invalidske prilazne rampe, ali i ukazao na probleme s otpadom i zelenim otokom, na što mu je gradonačelnik uzvratio kako će sve uskoro biti riješeno. 


U pratnji gradonačelnika bili su pročelnica za mjesnu samoupravu Renata Šimon, pročelnica za gospodarstvo Mirka Jozić, predsjedni VGČ Sesvete Stjepan Kezerić i predsjednica M.O. Novi Jelkovec Milena Slipac, te pojedini odgovorni djeltanici gradskih službi  Holdinga.


Gradonačelnik se potom šećući dijelom naselja osvrnuo i na još pojedine probleme na koje je ukazao suradnicima i zahtijevao da promtno budu riješeni.


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.2.2021. 10:41:09

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account