Ostvarenje pokreće Umjetnički ljetni kamp u Vugrovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.6.2023. 12:41:32
Ostvarenje pokreće Umjetnički ljetni kamp u Vugrovcu

Foto: Ostvarenje

Kroz ljeto u četiri kamp epizode svaka po pet dana u vinogradima ponad Vugrovca Ostvarenje priprema za mlade umjetnike Ljetni kamp.



Sanela Đurinec Raič, voditeljica Ostvarenja, već odavno poznatog i etabliranog branda umjetničkih radionica i poduka crtanja i slikanja priprema jedan vrlo zanimljiv kamp namijenjen mladim zaljubljenicima u crtanje i slikanje, a koji će se provoditi ne jadnom od najljepših dijelova Sesvetskog prigorja, u vinogradima ponad Vugrovca, na predjelu zvanom Kocil brijeg.


Ovi ljetni umjetnički kampovi namijenjeni su za djecu uzrasta od 5 do 12 godina, a sesvetska akademska slikarica Sanela obećava kreativno i inspirativno okruženje.


"Kroz pet dana kampa očekuje nas raznolik program koji uključuje upoznavanje s različitim umjetničkim tehnikama. Iskoristit ćemo lijepo vrijeme kako bi slikali na otvorenom, a cijelo druženje će biti usmjereno na učenje, opuštanje, druženje i zabavu, dok će naglasak biti stavljen na boravak prirodi. Uz stručno vodstvo naučit ćemo niz zanimljivosti o umjetnicima u sklopu prirode kroz vanjski doživljaj  u slikovitom prigorskom kraju Vugrovca. 


Jedan dan kampa posvetit ćemo obilasku starih vugrovečkih crkava te napraviti skicu za vlastitu fresku.  Izradit ćemo skulpture  omiljenih  motiva kraja te osmisliti svoj idealan dan. Ručamo u šumskoj hladovini, skupljamo materijale iz prirode i izrađujemo naše umjetničko djelo na otvorenom", kaže nam o programu kampa Đurinec - Raič.


Tijekom kampa potiče se grupna suradnja, međusobno uvažavanje i pomaganje među polaznicima. Stvaraju se prekrasni likovni radovi, a svi tako nastali radovi bit će  predstavljeni kroz malu izložbu zadnjeg dana druženja, te na društvenim mrežama Ostvarenja.


Mjesto u grupi osiguravate prijavom na: ostvarenje@outlook.com, a detaljnije informacije na 098 541 822.


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.12.2023. 9:54:49

Create Account