Privremena obustava prometa na pojedinim gradskim prometnicama radi Antunovskog hoda

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.6.2023. 12:10:20
Privremena obustava prometa na pojedinim gradskim prometnicama radi Antunovskog hoda

Foto: PUZ

Policija je izvijestila o privremenom zaustavljanju prometa u pojedinim ulicama radi subotnjeg Antunovskog hoda od Sesvetskih Sela do Sv. Duha.



 

U subotu, 10. lipnja 2023. godine s početkom u 13 sati na dionici od Crkve svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima do Crkve svetog Antuna Padovanskog u Zagrebu održat će se vjerska procesija „Antunovski hod za mlade“ u organizaciji Župe svetog Antuna Padovanskog.

 

Za vrijeme održavanja procesije 10. lipnja od 13 sati do 21 sat vjernici će se kretati na sljedećoj dionici:

 

crkva sv. Antuna Padovanskog, Sesvetska Sela – Sesvetska –Zagrebačka – Ulica Dubrava (odmor 30 minuta na prostoru ispred crkve u Aveniji Gojka Šuška) – Maksimirska – Vlaška – Trg bana Josipa Jelačića (odmor 30 minuta) – Sveti Duh, crkva sv. Antuna Padovanskog.

 

Vjernici će se po navedenoj dionici kretati uz stalnu nazočnost policijskih službenika koji će pravovremeno upravljati cestovnim prometom.

 

Slijedom toga, molimo građane odnosno sudionike u prometu koji se u navedenom vremenu zateknu u zoni prolaska procesije za razumijevanje i strpljenje te da poštuju sve upute policijskih službenika i redara, radi što bolje protočnosti prometa kao i sigurnosti svih sudionika u cestovnom prometu.



Vezane vijesti
Ažurirano: 31.10.2023. 15:22:06

Create Account