Radi završnih radova od ove subote privremeno se neće moći skretati iz Sesveta na Branimirovu u pravcu grada

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.2.2024. 9:13:09
Radi završnih radova od ove subote privremeno se neće moći  skretati iz Sesveta na Branimirovu u pravcu grada

Foto: Grad Zagreb

Na raskrižju Zagrebačka/Branimirova od sutra, subota, 17. veljače započinje privremena regulacija prometa radi izvođenja završnih radova na tom dijelu gradilišta.


 

Iz gradske uprave izvijestili su o početku radova na raskrižju Zagrebačka/Branimirova.  Naime, kako bi se krenulo sa završnim radovima na proširenju Branimirove potrebno je izvesti radove na prespoju novog kolektora na postojeći koji se nalazi u samom raskrižju Zagrebačka cesta – Ulica kneza Branimira.


„I do sada smo imali radove na navedenim dionicama, ali smo se trudili da to bude vikendom i nakon radnog vremena. Međutim sada moramo na tri tjedna zatvoriti korištenje Zagrebačke ceste prema Dubravi kako bi u potpunosti mogli izvršiti radove na 1. etapi produžene Branimirove“, objasnio je gradonačelnik Tomislav Tomašević zamolivši sugrađane za strpljenje koji će u konačnici dobiti manje gužve u istočnom dijelu grada.


Raskrižjem Zagrebačka cesta – Ulica kneza Branimira u Sesvetama promet će biti otežan od subote, 17. veljače 2024. od 08,00 sati, do ponedjeljka, 11. ožujka 2024. do 04,00 sata.


Promet će se u navedenom razdoblju odvijati suženim dijelom kolnika (u smjeru istok-zapad jednim prometnim trakom) odnosno u nekim smjerovima bit će onemogućen.  Zabranjeno će biti prometovanje iz Zagrebačke ceste u Ulicu kneza Branimira (smjer istok-jug), kao iz Ulice kneza Branimira prema ulici Dubrava (smjer jug - zapad).


Posebnu pozornost molimo da obrate pješaci, s obzirom na to da će se u zoni gradilišta kretati povećani broj teretnih vozila i opreme. Kako bi se na raskrižju izbjegla dodatna zagušenja, predlažemo obilazne pravce:

·         iz smjera istok:

Zagrebačka – Ljudevita Posavskog – Slavonska avenija – Heinzelova – Ulica kneza Branimira i obratno

·         iz smjera zapad:

Dubrava – R. Škrnjuga – Ulica kneza Branimira – Aleja Javora – Platana – Čulinečka – Slavonska avenija – Ljudevita Posavskog – Zagrebačka


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.4.2024. 13:08:34

Create Account