Sesvećani na Zagreb Auto Showu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.4.2018. 16:27:04
Sesvećani na Zagreb Auto Showu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Na ovogodišnjem najvećem i najposjećenijem sajmu Zagrebačkog velesajma pronašli smo četiri sesvetska poduzeća.

Nije ih bilo teško pronaći, imaju velike i prigodno uređene štandove, osobito Auto Zubak koji je u cijelosti zauzeo pavilion 10 i ima najveći izložbeni prostor ovogodišnjeg sajma. Velika je gužva, osobito onih koji imaju u ovoj godini namjeru kupiti novi auto upravo kod VW-a, ali i kod Škode.

Ništa manju pozornost izazvao je najnoviji model potpuno električnog E-up-a, kao i Golfa, no, prema riječima jednog posjetitelja koji bi rado kupio električni auto "cijene su za sada još znanstvena fantastika i ništa od toga dok se malo ne skuliraju". Doista, više od 200 tisuća kuna za malo vozilo građanima za sada još ne pada na pamet izdvojiti. Tim više što im baterije traju deset godina, a one su najskuplji dio vozila.

Od prodavača rezervnih dijelova i opreme, jedan od najvećih i najbolje opremljenih štandova u 5. pavilionu zauzeo je Tokić. Vjerujemo da ne treba posebno navoditi o kojoj je firmi ovdje riječ, a u istom pavilionu svoj izložbeni prostor i svoju ponudu rezervnih dijelova i dodatne opreme predstavio je Pegas – Japan parts.

U 5. pavilionu svoj izloženo – radni prostor ima i Radio Martin koji se tako želi približiti slušateljima, ali i poslovnim partnerima, pa su mnogi od izlagača već gostovali u programu, a za vrijeme našeg posjeta o Auto Showu i općenito Zagrebačkom velesajmu govorila je u velesajamskom studiju Radio Martina, direktorica Velesajma Dina Tomšić, gošća glavnog urednika Borivoja Zimonje.

Auto show možete posjetiti još danas do do 22 sata, u subotu od 9 do 22, te u nedjelju od 9 do 21 sat.






Vezane vijesti
Ažurirano: 7.11.2023. 15:20:42

Create Account