Zapinje asfalterski plan u Sesvetama, VGČ traži veći angažman Zagrebačkih cesta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.9.2023. 11:33:11
Zapinje asfalterski plan u Sesvetama, VGČ traži veći angažman Zagrebačkih cesta

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Ovakvim tempom rada Zagrebačkih cesta na sesvetskom području neće biti ostvarena ni polovica asfaletrskog plana u Sesvetama.



Zagrebačke su ceste u svojoj bazi nadcestarije Sesvete na Jelkovečkoj cesti nekad imale dvije ekipe zadužene isključivo za izvođenje radova na području Sesveta. Kulminacija takve aktivnosti je bila prije koju godinu kad se po Sesvetama doista mnogo asfaltiralo, te je u godini najveće aktivnosti gotovo 30 milijuna kuna sesvetskog budžeta bilo potrošeno na asfalterske radove, pa je tadašnji plan bio izvršen u stopostotnom iznosu.


Danas niti približno nismo tom iznosu, ali čini se da niti aktualni iznos za asfalterske radove u Sesvetama od cca milijun eura neće biti ostvaren trenutnom razinom aktivnosti Zagrebačkih cesta. 


Stoga je Vijeće Gradske četvrti Sesvete na svojoj posljednjoj sjednici izrazilo nezadovoljstvo brojem angažiranih radnika Zagrebačkih cesta na ostvarenju asfaletrskog plana u ovoj gradskoj četvrti. Stoga traže povećanje broja radnika kako bi Plan komunalnih aktivnosti Vijeća Gradske četvrti te Plan malih komunalnih akcija vijeća mjesnih odbora bio izvršen u što je moguće većoj mjeri. U tom će smislu zatražiti hitan sastanak oko ovog pitanja s direktorom Zagrebačkih cesta.


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.4.2024. 16:50:08

Create Account