Izabran potpredsjednik Damir Grgić, Vijeće GČ Sesvete spašeno od raspuštanja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.10.2021. 9:54:53
Izabran potpredsjednik Damir Grgić, Vijeće GČ Sesvete spašeno od raspuštanja

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Zbog neizbora potpredsjednika, Vijeću Gradske četvrti Sesvete prijetilo je raspuštanje i novi izbori.Nakon lokalnih izbora krajem proljeća pozicije su zauzete i niti jednoj stranci, niti jednom članu vijeća nije bilo u interesu raspuštanje i raspisivanje novih lokalnih izbora za novi sastav Vijeća. Stoga nije čudo da je osmero predlagatelja kandidata za potpredsjednika Vijeća GČ Sesvete dobilo jednoglasnu potporu.


Za potpredsjednika je izabran Damir Grgić iz Domovinskog pokreta koji će aktualnom predsjedniku Stjepanu Kezeriću pomagati u daljnjem radu i biti njegov najbliži suradnik. Svi su se složili da je u ovom trenutku on za sve najprihvatljivija osoba za obavljanje te dužnosti. 


Na sjednici je uz ostalo donijet zaključak o izmijeni financijskog plana GČ Sesvete za ovu godinu, te će on iznositi gotovo 79 milijuna kuna, što je za više od 20 milijuna kuna manje nego u najboljim proteklim godinama. Od te svote  mjesnim odborima za male komunalne akcije ide cca 28 milijuna kuna, a ostali iznos raspoređuje izravno Vijeće prema svom planu komunalnih akcija i drugih aktivnosti.


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.11.2021. 11:04:51

Jeste li se već cijepili protiv covida 19?

Da, prvi put
Da, drugi put
Cijepljen sam već više puta
Ja sam prirodno cijepljen/a
Nisam, ali ću uskoro
Ne želim se cijepiti
S društvom se svakim vikendom pošteno nacijepim
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account