Rukometna poslastica ove subote: MRK Sesvete - Nexe

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.3.2022. 13:53:31
Rukometna poslastica ove subote: MRK Sesvete - Nexe

Foto: Sesvete danas, Borko Samec/ na fotografiji Ivan Dumenčić

U nastavku natjecanja Lige za prvaka Sesvete dočekuju europsku momčad Nexe.



U 3. kolu Lige za prvaka, odnosno 17. ukupno ove sezone, rukometaši Sesveta dočekuju uz PPD Zagreb najbolju momčad hrvatskog rukometa, Nexe. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Jelkovec u subotu, 5. veljače od 19,30. Ulaz na utakmicu je slobodan.


Evo što su nam uoči ovog susreta rekli trener Silvio Ivandija i glavni motor sesvetske ekipe Ivan Dumenčić:


Silvio Ivandija, trener MRK Sesvete


Da, Nexe je naredna utakmica, ali nije samo Nexe, cijeli naredni tjedan nam je vrlo izazovan, nakon subote i Nexe, gostujemo u Varaždinu, pa onda ogled sa Zagrebom, tako da u 7 dana imamo tri jako teške utakmice. Nexe je u ritmu jako dobrih utakmica. Prošle smo ih sezone uspjeli jednom iznenaditi, tako da od tada u sve naše međusobne susrete ulaze u jakom ritmu s prvom postavom, a koliko su oprezni s nama govori i to što su protiv nekih drugih naših momčadi igrali s drugom postavom kako bi odmorili svoje najjače igrače. Dakle, očekujem da će dati svoj maksimum, a na nama je da odgovorimo i pokažemo što je moguće bolje od sebe.


Iako smo ušli u Ligu za prvaka imamo još imperativa. Svaka utakmica ispred nas je imperativ, a pokušat ćemo se plasirati i u Europski kup, dakle biti među prve četiri ekipe, to nam je cilj. U Poreču nam je falilo malo sportske sreće, nadam se da ćemo u sljedećim utakmicama, pogotovo s protivnicima koji su s nama izjednačeni doći do bodova, te uspjeti doći do te treće ili četvrte pozicije.


Ivan Dumenčić, igrač MRK Sesvete


Što se tiče Nexea znamo da ćemo dobiti čvrstog protivnika koji će doći ovdje pobijediti da potvrdi klasu koju ima, no i nas će se nešto pitati. Treniramo dobro, mislim da smo u dobrom ritmu i nadam se da ćemo to pokazati u subotu, a onda ćemo vidjeti kakav će biti rezultat. Oni su sada imali seriju nekih težih utakmica i nadam se da ćemo ih tu uloviti na neki prepad. Sigurno da u utakmicu ne ulazimo s bijelom zastavom, želimo pokazati puno bolju igru nego u našem međusobnom zadnjem susretu i ne vidim razloga da to ne bude tako.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account