Latino Badnjak - Fuliranje uz Cubismo na Strossovom trgu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.12.2019. 15:50:31
Latino Badnjak - Fuliranje uz Cubismo na Strossovom trgu

Foto: Fuliranje PR

Četvrti glazbeni tjedan na Fuliranju obilježit će Latino Badnjak i vrući ritmovi, idealni za druženje s  najbližima, obitelji i prijateljima. Definitivni highlight tjedna je fuliranje uz Cubismo, čiji koncert počinje na Badnji dan u 14 sati. Proljetne temperature, vrući latino i salsa ritmovi uz čašicu kuhanog vina, prava su kombinacija za dobru zabavu. Cubismo je prisutan na glazbenoj sceni od 1995. godine te ujedno i najuspješniji sastav u povijesti Porina, sa 21 osvojenom nagradom i 35 nominacija. 


U četvrtak 19.12. nastupaju DORA & THE EXPLORERS DUO, odnosno Dora Trogrlić i prateći bend. Na Fuliranju svoje mjesto uvijek pronalaze i mladi glazbenici, a ova mlada svestrana glazbenica zabavljat će sve prisutne s jazz i blues izvedbama te mixevima pop-a, jazz-a i soul-a. Od live nastupa tu je i Matt Shaft band, pravim imenom Matej Magdić, ulični  svirač violine, koji na live svirkama vrlo rado pokazuje svoju multiinstrumentalnost. 


U subotu ćete uživati u svirci klavirista Vida Hribara i pjevačice Nine Bajsić, zagrebačkog glazbenog dua čiji se glazbeni afiniteti prostiru u rasponu od 30-ih do 70-ih godina. Osim izvedbi vlastitih autorskih pjesama, njihovi su nastupi glazbeni dijalozi jazz standarda, francuskih šansona i razigranih yé-yé hitova 60-ih.


Osim mladih glazbenika na Fuliranju će svoje mjesto pod suncem pronaći i raspjevani klinci - u nedjelju od 11 sati nastupa dječji zbor OŠ Ljubljanica.


Za dobro blagdansko raspoloženje, osim svih spomenutih pobrinut će se i DJ’i: William Collins, Pepi Jogarde, Brighton, Yesh, Lukadelux i Gutta, a tko svrati na sam Božić, uživat će u odličnom glazbenom odabiru Adriatic Coastinga, Pepija i Nika, koji su ujedno i kuratori glazbenog programa na Fuliranju.


Radno vrijeme blagdani: 24.12 - Badnjak 11 - 03 h, 25.12 - Božić 12 - 23 h, 26.12 - Štefanje 12 - 23 h

Vezane vijesti
Ažurirano: 22.12.2019. 23:05:55

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account