Richard Hammond stradao u automobilu Rimac Concept One

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 11.6.2017. 9:04:05
Richard Hammond stradao u automobilu Rimac Concept One

Foto:

Bivši voditelj televizijskog showa Top Gear Richard Hammond prebačen je u subotu u bolnicu nakon teške prometne nesreće u Švicarskoj, prenose britanski mediji.


Hammond je sletio s ceste u blizini  St. Gallena u automobilu Rimac Concept One vrijednom dva milijuna funti. Vozilo je izgorjelo.

Hammond je snimao novi Amazon show The Grand Tour.

Uspio se izvući iz zapaljenog vozila s prijelomom koljena i "pri svijesti je i razgovara", prenosi Daily Mail.


Rimac Automobili zaželjeli Richardu Hammondu brz oporavak

Tvrtka Rimac Automobili potvrdila je u subotu da je automobil Rimac Concept One koji je ovaj tjedan testirala posada na utrci The Grand Tour u Švicarskoj imao nesreću u kojoj je lakše ozlijeđen vozač Richard Hammond kojem je zaželjela brz oporavak.

Snimanje showa u Švicarskoj traje od 5. lipnja i uključuje različita testiranja, uključivo današnju utrku po planinskoj cesti, kaže se u priopćenju tvrtke Rimac Automobili.

Bivši voditelj televizijskog showa Top Gear Richard Hammond prebačen je u bolnicu nakon nesreće u Švicarskoj kada je sletio s ceste u blizini  St. Gallena u automobilu Rimac Concept One vrijednom dva milijuna funti. Vozilo je izgorjelo.

Hammond je snimao novi Amazon show The Grand Tour.

"Richard je pri svijesti i razgovara, izašao je iz automobila samostalno prije nego je vozilo buknulo. Prebačen je u bolnicu u St. Gallen kako bi bio pregledan i kako bi se riješila fraktura koljena", rekao je glasnogovornik The Grand Toura.

"Nitko drugi nije bio u automobilu, niti je itko drugi ozlijeđen u nesreći. Želimo zahvaliti liječničkom osoblju na brzoj reakciji. Uzrok nesreće zasad nije poznat i istražuje se", kazao je glasnogovonrik.

Hammond je već imao puno ozbiljniju nesreću od ove prije desetak godina dok je snimao svoj nekadašnji show Top Gear. U toj je automobilskoj nesreći u Britaniji zadobio ozljede mozga i bio je pet tjedana u bolnici.

Hammond je napustio Top Gear 2015. zajedno s Jeremy Clarksonom i Jamesom Mayom nakon što je Clarkson dobio otkaz jer je fizički napao člana produkcijskog tima.

 

(Hina)


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.10.2017. 12:40:53

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account