Otvoren 5. Sajam zimnice i autohtonih proizvoda

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.10.2019. 16:01:52
Otvoren 5. Sajam zimnice i autohtonih proizvoda

Foto: Grad Zagreb

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je 5. Sajam zimnice i autohtonih proizvoda koji se od 4. do 6. listopada održava na Trgu bana Jelačića u organizaciji Grada Zagreba i Ministarstva poljoprivrede.Posjetitelji će moći kušati i kupiti tradicionalne hrvatske poljoprivredne i prehrambene proizvode od 96 izlagača iz svih hrvatskih županija, od čega ih je 18 sa zagrebačkog područja. Prilika je to za sve koji u ovo doba godine ubiru plodove sa svojih polja da na izložbenim štandovima pokažu rezultate svoga cjelogodišnjega marljivog rada.


Pozivam sve svoje sugrađane i posjetitelje da u ova tri dana Sajma dođu na Trg i kupe si nešto za zimu. Jer, domaće je domaće!, kazao je gradonačelnik Bandić pa je s pomoćnikom ministrice poljoprivrede Zdravkom Baraćem za najljepšu prezentaciju proizvoda osvajačima prvih triju mjesta uručio priznanja.


Cilj ove manifestacije je da širi način izravne prodaje i da omogući komunikaciju među poljoprivrednim proizvođačima, rekao je pomoćnik ministrice poljoprivrede Zdravko Barač.


Vezane vijesti
Ažurirano: 11.11.2020. 16:33:04

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account