Otvoren 5. Sajam zimnice i autohtonih proizvoda

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.10.2019. 16:01:52
Otvoren 5. Sajam zimnice i autohtonih proizvoda

Foto: Grad Zagreb

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je 5. Sajam zimnice i autohtonih proizvoda koji se od 4. do 6. listopada održava na Trgu bana Jelačića u organizaciji Grada Zagreba i Ministarstva poljoprivrede.Posjetitelji će moći kušati i kupiti tradicionalne hrvatske poljoprivredne i prehrambene proizvode od 96 izlagača iz svih hrvatskih županija, od čega ih je 18 sa zagrebačkog područja. Prilika je to za sve koji u ovo doba godine ubiru plodove sa svojih polja da na izložbenim štandovima pokažu rezultate svoga cjelogodišnjega marljivog rada.


Pozivam sve svoje sugrađane i posjetitelje da u ova tri dana Sajma dođu na Trg i kupe si nešto za zimu. Jer, domaće je domaće!, kazao je gradonačelnik Bandić pa je s pomoćnikom ministrice poljoprivrede Zdravkom Baraćem za najljepšu prezentaciju proizvoda osvajačima prvih triju mjesta uručio priznanja.


Cilj ove manifestacije je da širi način izravne prodaje i da omogući komunikaciju među poljoprivrednim proizvođačima, rekao je pomoćnik ministrice poljoprivrede Zdravko Barač.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.9.2020. 12:34:33

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account