Mladi članovi taekwondo kluba Tigar uživali u ljetnom kampu u Topuskom

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.8.2023. 14:41:26
Mladi članovi taekwondo kluba Tigar uživali u ljetnom kampu u Topuskom

Foto: Taekwondo klub Tigar

Sesvetski taekwondo klub Tigar koji djeluje u OŠ Jelkovec vodio je svoje mlade članove na Ljetni  taekwondo kamp u Terme Topusko.


Taekwondo klub Tigar  sudjelovao je sa svojim članovima u ljetnom taekwondo kampu u Termama Topusko zajedno s prijateljskim klubovima Otočac, Dugo Selo i Prana iz Karlovca. 


U kampu je sudjelovalo 100-tinjak djece te 6 trenera koju su svojim znanjem i iskustvom pomagali svim sudionicima kampa kako bi svladali sve prepreke koje su bile postavljene pred njih. Kamp je okupio 4 taekwondo kluba, za djecu i mlade  raznih uzrasta od 7-20  godina.


Sudionici su uputili velike pohvale za organizatore kampa Gorana Cvitka i Marka Jerena koji su i ove godine uspjeli posložiti cijeli događaj na visoku razinu, gledano po kvaliteti treninga i samog programa sportskog kampa, tako i zabavnog i rekreacijo-animacijskog programa za mlađe dobne skupine.


Treninge su vodili školovani treneri koji su u prijateljskoj i veseloj atmosferi motivirali mlade sportaše da pruže svoj maksimum u svakoj vježbi. I sami polaznici prepoznali su taj odnos voditelja i sportaša, te odgovorili fantastičnim zalaganjem na treninzima.


Zadovoljan je i glavni trener Kluba, Marko Jeren koji je rekao kako je  lijepo je vidjeti zajedništvo i veliki kolektiv kako diše kao jedan team.


“Ovaj ljetni taekwondo kamp nam je ispunio sva očekivanja jer su natjecatelji svoju formu gradili kroz dva treninga dnevno. Treninzi su se odrađivali u velikoj sportskoj dvorani Terma Topusko, vanjskim terenima, obližnjem jezeru s uređenom stazom za šetnju/trčanje, teretani te bazenima, kao i svim sadržajem koje terme nude. Vesela i motivirana ekipa dala je svoj maksimum kako bi mogli što kvalitetnije započeti nastavak natjecateljske sezone.

Drago mi je što je ekipa sportaša odlično reagirala na ovogodišnji program kampa, te bi se zahvalio prijateljima iz taekwondo klubova Prana Karlovac, Dugo Selo i Otočac na dolasku u kamp i odrađenom dobrom poslu.

Po povratku u Zagreb nastavljamo s klupskim programima, pojačanim fokusom na upis novih članova koji se svakodnevno javljaju s upitima za upise.  Djelujemo na dvije lokacije: OŠ Jelkovec i dvorana Veliko Polje te se veselimo nadolazećem periodu koji je pred nama.  Svi su dobro došli“, rekao je Jeren.


Vezane vijesti
Ažurirano: 2.3.2024. 12:36:28

Create Account