Radni vikend za taekwondo klub Tigar Zagreb, medalje oko vrata na čak 2 turnira – Zadar i Zagreb!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.10.2023. 9:49:39
Radni vikend za taekwondo klub Tigar Zagreb, medalje oko vrata na čak 2 turnira – Zadar i Zagreb!

Foto: TK Tigar

Mladi borci - kadeti taekwondo kluba Tigar osvojili medalje na dva turnira, u Zadru i Zagrebu.



Nakon završenih bazičnih priprema u termama Topusko i specifičnog dijela u Zagrebu, natjecatelji taekwondo kluba Tigar Zagreb (Sesvete) odradili su prve turnire u nastavku natjecateljske sezone.


Proteklog vikenda natjecatelji i treneri iz taekwondo kluba Tigar Zagreb uputili su se na natjecanje u Zadar gdje se održavao taekwondo turnir “Donat Open 2023“.  U dobroj konkurenciji ostvarili su odlične rezultate, kako u pojedinačnoj tako i u ekipnoj konkurenciji.


Zlatne medalje osvojili su: Fran Jeren i Aurora Roščić s po 3 pobjede te osvojili “titulu“ najuspješnijih natjecatelja u svom dobnom uzrastu.

Srebrne medalje osvojili su Alen Novosel, Roko Roščić i Dominik Mišić, kojima je malo nedostajalo da budu i ovog puta zlatni.

Brončanu medalju osvojila je Helena Petek, kojoj je ovo bio prvi službeni turnir te se je super snašla.


U ukupnoj konkurenciji taekwondo klub Tigar Zagreb osvaja visoko 2.mjesto u dobnoj uzrastu mlađih kadeta, što pokazuje da se s djecom radi kvalitetno i predano.


Trenerima nije bio dovoljan jedan turnir za vikend, pa su u nedjelju 1.10. nastupili s ostatkom natjecatelja na taekwondo turniru “Čigra Open 2023“ koji se održao u Zagrebu u dvorani II Doma sportova.  Turniru je pristupilo više od 40 klubova iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Slovačke...tako da je konkurencija bila izrazito jaka.


U konkurenciji kadeta bilo je jako zanimljivih borbi gdje su natjecatelji Tigra osvojili čak 4 medalje.

Zlatne medalje osvojili su Paula Perković i Antonija Perković, zlatne sestre koje cijelu godinu sijaju zlatnim sjajem.

Srebrenu medalju osvojila je Stella Gabaj u kategoriji kadetkinja +59kg, dok je brončanu medalju osvojio Luka Hrastić u kategoriji kadeta -41kg.


“Mislim da smo jako dobro otvorili nastavak natjecateljske sezone. Prethodni  vikend nismo imali sreće na turniru u Beogradu gdje se održavao G-1 veliki turnir, nažalost izgubili smo 5 borbi za medalju zbog pada koncentracije, dok smo ovog vikenda poboljšali izvedbe i zadovoljan sam prikazanim. Ovo su mladi natjecatelji koji će se dizati iz turnira u turnir, te im svi skupa trebamo biti velika podrška kako bi uspjeli ostvariti svoje ciljeve.

Turnir je bio kvalitetan s zanimljivim natjecateljima iz drugih zemalja, zato smo i došli kako bi dobili što više iskustva. Veselimo se idućim izazovima koji su pred nama, a to je nastup na Croatia Open G-1 u Zagrebu već za 2 tjedana“, izjavio je nakon natjecanja trener  Marko Jeren.

Podsjećamo da u sesvetskom dijelu kluba Tigar djeluje u OŠ Novi Jelkovec.



Vezane vijesti
Ažurirano: 2.3.2024. 12:36:28

Create Account