Čak 13 medalja osvojio je TK Tigar na Međunarodnom taekwondo M-2 natjecanju u Rugvici

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.2.2024. 17:21:39
Čak 13 medalja osvojio je TK Tigar na Međunarodnom  taekwondo M-2 natjecanju u Rugvici

Foto: TK Tigar

Taekwondo klub Tigar koji svoju ispostavu ima i u Novom Jelkovcu osvojio je pregršt medalja u mlađim konkurencijama.



U organizaciji Taekwondo kluba Rugvica u subotu, 10. veljače održan je “M-2” međunarodni taekwondo turnir. Turnir je okupio preko 450 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Slovačke, Mađarske među kojima je nastupio i Taekwondo klub Tigar Zagreb s 15 sportaša.


Zajedno sa svojim trenerima natjecatelji Tigra  odradili su kvalitetne pripreme pred sportske borbe, te ostvarili sljedeće izvrsne rezultate: 15 natjecatelja = 13 medalja = 8 finala!


Zlatne medalje su osvojili: Stella Gabaj, Luka Hrastić, Filip Ervaćinović, Fran Jeren i Rafaela Jurković

Srebrne medalje su osvojili: Tesa Novosel, Antonija Perković i Nia Ani Drobac

Brončane medalje su osvojili: Aurora Roščić, Dominik Mišić, Nadja Zukanović, Leonarda Nuić Knezović i David Nazor.


Nažalost, u borbama za medalje zaustavljeni su bili perspektivni sportaši Kaja Kranjc i Alen Novosel kojima su u klubu poželjeli idući put više sportske sreće i uspjeha.


Filip Ervaćinović je prema bodovima ostvario izvrstan pojedinačan uspjeh zauzevši poziciju najuspješnijeg juniora turnira. Zbrojem bodova svih disciplina u sportskoj borbi Taekwondo klub Tigar Zagreb zauzeo je ekipno 3. mjesto te je i u disciplini kadeta osvojio ekipno 3.mjesto!


“Lijep rezultat iza kojeg stoji puno truda i rada, djeca su se odlično borila i zadovoljni smo s rezultatima“, izjavila je nakon turnira trenerica Nika Tumbri


“Jesam, zadovoljan sam rezultatima, ali prvenstveno načinom na koji su sportaši odradili svoje borbe kao i same pripreme prije borbe. Imamo vrlo mladu generaciju kadeta pred kojima je svijetla budućnost, naravno ako nastave trenirati kao i do sada. Čestitam svojim natjecateljima i trenerima na odlično odrađenom poslu, očekuju nas novi izazovi tako da idemo dalje“, zaključio je glavni trener kluba Marko Jeren.


Vezane vijesti
Ažurirano: 2.3.2024. 12:36:28

Create Account