Bandić u Sesvetama posjetio uređen Trg Lovre Matačića

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.9.2018. 20:46:33
Bandić u Sesvetama posjetio uređen Trg Lovre Matačića

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima u četvrtak popodne posjetio je Sesvete gdje je na Luci razgledao novouređeni trg i ulicu Jakova Gotovca.


Nedavno uređenu ulicu Jakova Gotovca i Trg Lovre Matačića obišao je u četvrtak popodne gradonačelnik Milan Bandić. Tom je prigodom okupljenim građanima na pitanje kada će i neke druge površine u Sesvetama biti uređene rekao da prioritete određuju mjesni odbori i gradske četvrti,  a potom Grad Zagreb to provodi. „Ove smo godine uložili već značajna sredstva u Gradsku četvrt Sesvete, a tako će biti i ubuduće. Važno je poštivati proceduru, javiti se u svoj mjesni odbor s prijedlogom koji oni potom šalju dalje da bi u konačnici na zadovoljstvo građana sve bilo učinjeno kako treba”, rekao je gradonačelnik.


S gradonačelnikom u obilasku izvedenoga uz mnoge bio je i predsjednik g.č. Sesvete Stjepan Kezerić koji je istaknuo da je u Trg Lovre Matačića uloženo više od 3 milijuna kuna za površinsko uređenje, ne računajući radove koje su za svoje instalacije izvodile komunalne tvrtke. 


„Moramo biti pošteni i priznati da Luka zadnjih dvadesetak godina nije dobila niti kune za uređenje bilo čega. Obzirom da su već na tom dijelu bile dotrajale komunalne instalacije, te su komunalne tvrtke bile najavile obimne radove, odlučili smo da po njihovom okončanju  generalno uredimo Trg Lovre Matačića koji, od kako je bio izgrađen pred četrdesetak godina  nije niti taknut”, rekao je Kezerić dodavši da se tu ne staje, nego se regeneracija Luke nastavlja dalje i već na godinu idu nova uređenja.  


Predsjednik Vijeća m.o. Luka Ivica Malić zahvalio je gradonačelniku i svim nadležnima na izgrađenom i uređenom, te izrazio nadu da se obnova Luke nastavlja dalje, a potom ih je sve u svom lokalu Casablanca počastio s kavom.


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.4.2024. 16:50:08

Create Account