Prometna nesreća u Sesvetama, vozač teško ozlijeđen

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.1.2020. 15:33:50
Prometna nesreća u Sesvetama, vozač teško ozlijeđen

Foto: PUZ, ilustracija, fotografija nije povezna s ovim događajem

Policija je danas izvijestila o prometnoj nesreći koja  se kasno sinoć dogodila u Sesvetama.U petak, 3. siječnja oko 22.20 sati, 26-godišnjak je upravljao teretnim vozilom Renault Trafic zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kroz Sesvete sjevernim kolnikom Zagrebačke ceste u smjeru zapada. Dolaskom neposredno do raskrižja Zagrebačke ceste s Ulicom Anke Krizmanić na kojem se prometom upravlja semaforima, nije brzinu kretanja vozila prilagodio uvjetima i stanju na kolniku tako da vozilo može pravovremeno zaustaviti. 


U namjeri da izbjegne nalet na vozila koja su bila zaustavljena ispred njega u lijevoj prometnoj traci neposredno prije raskrižja zbog upaljenog crvenog svjetla na semaforu, vozilom je prešao u sjevernu prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera kada je i prošao na upaljeno crveno svjetlo na semaforu. Tom je prilikom naletio na osobni automobil marke Mercedes C zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak, a kretao se kroz raskrižje na upaljeno zeleno svjetlo na semaforu iz Ulice Anke Krizmanić  s namjerom skretanja na kolnik Zagrebačke ceste u smjeru istoka. 


U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 29-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava, dok je maloljetni putnik iz teretnog vozila Renault Trafic lakše ozlijeđen. U vremenu od 22.35 do 23.08 sati promet je bio obustavljen na dijelu raskrižja Zagrebačke ceste s Ulicom Anke Krizmanić u oba smjera te se promet odvijao okolnim pravcima.


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.2.2021. 11:32:37

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account