Sinoć u Kašini vlastitim vozilom oštetio tri druga vozila u dva odvojena incidenta i pobjegao

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.2.2021. 14:03:17
Sinoć u Kašini vlastitim vozilom oštetio tri druga vozila u dva odvojena incidenta i pobjegao

Foto: Čitatelj SD portala

Policija je izvijestila o prometnom incidentu u kojem je vozač oštetio tri druga vozila i potom pobjegao.



Na području Kašine sinoć po mraku, gustoj magli i vrlo skliskom kolniku za sada nepoznati vozač upravljao je vozilom glavnom prometnicom od Marije Bistrice prema Sesvetama kroz Kašinu. Prije ulaska u Gornju Kašinu kod skretanja za Gornju Planinu, vozač je prešao na lijevu stranu, na prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera, gdje je svojom lijevom stranom udario u retrovizor vozila iz suprotnog smjera i uništio ga, te oštetio lim na lijevoj strani tog vozila. 


Iz oštećenog vozila, kretalo se drugo vozilo na koje je počinitelj također naletio svojom lijevom stranom vozila, te pri je pri tome došlo do uništenja lijevog retrovizora, ogreben je lim, te razbijeno staklo na lijevim vratima vozila koje se kao i prethodno kretalo iz smjera Kašine prema Mariji Bistrici.


Počinitelj se nije zaustavio, nego je nastavio voziti prema Sesvetama. Minutu, dvije nakon ove nesreće, vozeći kroz Kašinu počeo je pretjecati vozilo ispred sebe, te je svojom desnom stranom naletio na lijevu stranu vozila kojeg je pretjecao oštetivši taj kraj vozila. 


Počinitelj se niti tu nije zaustavio, nego je pobjegao s mjesta i ove nesreće.


Policija je izvijestila da traga za vozačem, međutim kako neslužbeno doznajemo, netko je zapamtio tablicu, pa se očekuje tijekom dana pronalazak počinitelja.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 16:52:54

Create Account