Sudar u Dupcu, traže se očevidci

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.10.2019. 15:33:17
Sudar u Dupcu, traže se očevidci

Foto: Privatna fotografija vlasnika vozila

Naš čitatelj Mateo, sudionik sinoćnjeg prometnog incidenta moli očevice da mu se jave.



Sinoć, petak navečer, 11. listopada oko 21 sat kod okretišta tramvaja Dubec Mateo je svojim vozilom izašao s parkirališta Konzuma gdje je skretao u desno prema Dubečkoj ulici. Istovremeno vozačica golfa "trojke" kretala se iz smjera Dubečke prema Aveniji Dubrava. Vozačica Golfa III tamnocrvene boje, kako navodi oštećeni, skrenula je u lijevu traku prije negoli je prometnica određena za jednosmjerni promet i oštetila vozilo našeg čitatelja većim dijelom njegove lijeve strane. Naime, od Dubečke do skretanja za Konzum prometnica je dvosmjerna, a jednosmjerna postaje tek nakon skretanja za Konzum.


U tom je trenutku oštećeni naglo zakočio pa je još i udaren od vozila iza njega. No, taj dio nije sporan. Sporno je to što je navodno mlada vozačica plave kose skrenula u suprotni smjer prije negoli je ta traka postala jednosmjerna u njenom smjeru kretanja, te prema mišljenju oštećenog, izazvala štetni događaj.


Na karti događaja crvenom bojom je označeno kretanje vozačice Golfa, a plavom oštećenog.


Naš čitatelj Mateo moli očevice događaja kojih je, prema njegovim riječima okolo bilo podosta da mu se jave, a osobito ako je netko prepoznao, ili zna nešto o vozačici koja je nakon štetnog događaja bez zaustavljanja napustila mjesto incidenta, uz napomenu da je i njeno vozilo najvjerojatnije isto oštećeno.


Očevici se mogu javiti na broj mobitela: 099 3094 099 Mateo



Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 16:52:54

Create Account