Druga ekipa kadeta ŠK Vrustun 1252 pobijedila u Križevcima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.4.2019. 10:00:58
Druga ekipa kadeta ŠK Vrustun 1252 pobijedila u Križevcima

Foto: ŠK Vrustun

U moru šahovskih događanja ovog vikenda i jače koncentracije na prvu ekipu neopravdano ispod radara prošli su uspjesi  druge ekipe ŠK Vrustun, piše kapetan kluba 1252 Damir Obad. Druga ekipa je u prvom krugu 2. C kadetske lige bila naletjela na prva dva nositelja gdje su doživjeli teške poraze, te u trećem kolu bili slobodni. 


Subota 30.3. bio je dan za iskupljenje na drugom krugu u tri nova kola u Križevcima. Naše nade su bile doslovce nemilosrdne u prva dva kola i ostvarili su dvije maksimalne pobjede 4-0 protiv Rugvice i Lekenika. U trećem kolu čekali su ih momci iz Garešnice koji slove za treću najjaču ekipu lige. Nekako smo očekivali da Garešnici možemo parirati na nižim pločama, a malo smo se plašili rezultata na prvoj. Na kraju su nam  druga i treća ploča, Matej i Len remizirali, ali Petar na četvrtoj gubi. Na prvoj je Rančilović iz Garešnice bolji, no radi previd, a Borna to spreman dočekuje i realizira prednost za nerješen rezultat u meču.


Treći, zadnji krug lige igra se sljedeće nedjelje u Đurđevcu. Naši dečki ako dobro odigraju imaju određene šanse da uhvate treće mjesto i pehar.


U Križevcima su naši kadeti susreli popularnog youtubera koji se bavi šahom Antonia Radića alias Agadmatora  koji je ujedno i prijatelj Šk Vrustun te su s njim popričali o šahu i uhvatili fotografiju. Vidimo i da je pauza između kola bila ispunjena druženjem članova ekipe u prekrasnom proljetnom okruženju.


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.2.2020. 10:31:15

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account