(video) Sesvete noću iz zraka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.7.2017. 10:17:39
(video) Sesvete noću iz zraka

Foto: Screenshot, Youtube

Zahvaljujući udruzi Zelene i plave Sesvete i Radoslavu Dumančiću, možemo vidjeti kako to izgledaju Sesvete iz ptičje perspektive. 


U dugim toplim ljetnim noćima, ponekad toliko toplim da se bez klima uređaja teško i zaspi, romantici zamišljaju kako bi bilo lijepo biti ptica i gledati svoj dom, susjedstvo, svoju ulicu, naselje ili cijeli kvart iz zraka. Pri tom svatko ima svoj  pristup takvom sanjarenju. 

Srećom, postoji nova tehnika i tehnologija koja nam omogućuje da nam neka sanjarenja postaju dostupna u javi, kao primjerice ovo. Stoga uživajmo u noćnom pogledu iz zraka na naše Sesvete.

Noć čini čuda, pa nam tako iluminacija u tami pretvara krajolik u čudesne prizore koji stvaraju privid puno ljepšeg vizualnog doživljaja negoli ga imamo za dana. 

U ruralnim, pak prostorima, takav doživljaj je pak suprotan, posebice pri pogledu na naše prekrasne zelene prigorske brege. 

Mnogo prelijepih kadrova naših Sesveta i Prigorja možete pogledati na Youtube kanalu Zelene i plave Sesvete snimljenih profesionalnim dronom.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 19:37:09

Create Account